Bombardierul cu Mercedes din București, care s-a făcut cunoscut după ce a batjocorit polițiștii, a comis-o din nou. Iar acum îi sunt aduse acuzații deosebit de grave. A fost reținut pentru viol, șantaj, violarea vieții private și amenințare.

Șerban Michelle Antonio, în vârstă de 26 de ani, s-a făcut cunoscut în România după ce i-a umilit pe jandarmii și polițiștii din capitală.

Aflat la volanul bolidului său de lux, un Mercedes, circula cu viteză pe străzile Bucureștiului. A refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și nici măcar când oamenii legii au făcut o baricadă nu l-au oprit. În timp ce jandarmii încercau să-l scoată din vehicul, el a accelerat și a plecat în trombă.

Ulterior, s-a filmat jignindu-i pe agenți și a postat totul în mediul online. A scăpat fără închisoare pentru haosul creat atunci, dar acum a ajuns din nou pe mâna polițiștilor. De data aceasta, este vorba despre o victimă, și anume fosta lui parteneră.

Bombardierul și-a agresat fizic și sexual iubita, apoi a șantajat-o

Totul s-ar fi întâmplat în luna septembrie a anului trecut, dar tânăra a avut curaj să depună plângere împotriva lui abia acum. Bombardierul ar fi agresat-o fizic și sexual, apoi ar fi realizat un filmuleț în care femeia apărea în ipostaze compromițătoare. Apoi s-a folosit de imagini ca s-o șantajeze să rămână într-o relație cu el. În cazul în care aceasta l-ar fi părăsit, imaginile ar fi fost postate în mediul online.

În cele din urmă, Șerban Michelle Antonio a făcut publice filmările pe 15 martie 2023. Atunci a fost și momentul în care victima lui a mers la Poliție și a depus plângere împotriva lui. Ea le-a povestit agenților calvarul prin care a trecut.

Secția 7 Poliție a fost sesizată de o femeie, cu privire la faptul că, în luna septembrie a anului trecut, un bărbat cu care ar fi avut o relație ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, în timp ce se aflau în locuința acestuia, din Sectorul 5, ar fi constrâns-o prin acte de violență și amenințări să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale și ar fi realizat mai multe materiale video ce o surprind în ipostaze indecendete și denigrante., au transmis autoritățile.

Sâmbătă, 18 martie, polițiștii au ajuns la domiciului tânărului, unde au efectuat percheziții. Apoi a fost condus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraților cu propunere legală de arest preventiv.