Cu toții îl știm pe Adrian Minune. Acesta este un artist extrem de talentat și care face un show de zile mari oriunde ar merge. Are o voce inconfundabilă și un talent cu carul, așa se explică faptul că are atât de mulți fani.

Și-a început cariera de la vârste fragede, chiar de acum 25 de ani. Nu cu mult timp în urmă, și-au făcut apariția niște imagini cu Adrian Minune de acum 25 de ani pe când se afla la un eveniment. A fost o surpriză foarte mare atât pentru manelist, cât și pentru fanii lui. Și asta nu e tot! În filmare mai apare și Dan Bursuc. Mare le-a fost mirarea fanilor când l-au văzut pe Adrian Minune cu părul lung.

Adrian Minune avea părul lung

Acum artistul are vârsta de 45 de ani și se bucură de o carieră lungă în spate, dar și foarte frumoasă. În anul 2000, Adrian Minune lansează piesa ”Of, viața mea” alături de nimeni altul decât Costi Ioniță. Aceștia au o relație specială și în prezent. Piesa a avut un real succes și au mai urmat și multe altele care au făcut ravagii în rândul fanilor.

Cariera muzicală și-a început-o mai înainte de anul 2000, mai exact în anul 1995, după cum se poate vedea și în filmare. Se poate observa faptul că manelistul purta chică, era foarte celebră în vremea aceea demult apusă. În filmarea de mai jos, celebrul artist avea numai 21 de ani.

Anii au trecut, iar Adrian Minune a devenit unul dintre artiștii preferați la petrecerile cu ștaif. După cum se observă în imaginea din dreapta colajului, la un spectacol privat, el a cântat alături de Florin Salam. Iar la alte party-uri, manelistul de 45 de ani a făcut show singur, iar în pauzele dintre melodiile sale cunoscute, el s-a fotografiat alături de persoane publice de la noi. Printre acestea se numără: Elena Udrea, Ion Țirian, Ilie Năstase și actuala soție, Ioana, Lavinia Pîrva, Daniela Crudu, Simona Trașcă – după cum se observă în galeria foto a articolului. În cadrul unei ediții din 2015 a emisiunii “La Măruță”, Adi Minune a dorit să imortalizeze un moment din timpul întâlnirii cu Mihaela Rădulescu, aflată și ea în platoul de la Pro TV.

VIDEO! Adrian Minune, acum 25 de ani! Avea părul lung și...:
VIDEO! Adrian Minune, acum 25 de ani! Avea părul lung și…: