Vin povești de groază din Israel după atacurile Hamas asupra civililor. O familie a fost ucisă de teroriști într-un mod cumplit. Înainte să-i omoare pe părinți, luptătorii extremiști i-au torturat pe cei doi copii chiar în fața lor.

2 copii nevinovați au fost torturați în fața părinților de Hamas

Au trecut 15 zile de când Hamas a lansat un bombardament imens asupra Israelului, iar apoi luptătorii au rupt gardurile de la granița cu Fâșia Gaza și au dezlănțuit măcelul pe străzile orașelor.

Un salvator israelian, care a intervenit atunci în regiunile atacate terestru de teroriști a făcut dezvăluiri teribile. Într-o casă a fost găsită o întreagă familie, ucisă de luptătorii grupării extremiste.

Înainte să-i ucidă pe părinți însă, teroriștii s-au năpustit asupra copiilor, pe care i-au torturat. Totul chiar sub privirile neputincioase ale mamei și ale tatălui lor, care au murit și ei mai apoi în chinuri teribile.

Yossi Landau, un membru al echipajelor israeliene de salvare, a povestit totul în lacrimi. Când a intrat în casa unde Hamas a înfăptuit masacrul, nu i-a venit să creadă. Trupurile minorilor de 6 și 7 ani au fost măcelărite într-un mod brutal.

Corpurile lor erau mutilate”, a susținut salvatorul, iar ulterior a descris cum au fost torturați israelienii. Se pare că teroriștii i-au legat, apoi le-au tăiat membre ale corpului, iar în final i-au împușcat.

Teroriștii erau drogați cu „cocaina săracilor” în timpul masacrului

Autoritățile israeliene au făcut descoperiri șocante după ce au verificat cadavrele militanților Hamas, uciși după masacrul din sudul Israelului. Asupra lor s-au găsit pastile, iar testele efectuate au demonstrat că acestea erau droguri.

Și corpurile lor au fost testate, iar rezultatele au fost pozitive. Înainte să intre în Israel și să omoare pe oricine le-a ieșit în cale, cu o cruzime greu de descris, teroriștii s-au drogat.

Se pare că Hamas s-a folosit de un drog cunoscut drept „cocaina jihadului”. Subtanța este denumit captagon și este o amfetamină derivată dintr-un medicament destinat tratării narcolepsiei sau a tulburărilor de deficit de atenție.

Cei care o consumă rămân fără pic de emoție și le-a obligat organismele să rămână în stare de alertă în timpul atacului.