Bucurie mare în tabăra Războinicilor! Aceștia s-au impus cu un scor de 10-8 în fața Faimoșilor, reușind, astfel, să câștige primul meci al competiției. Traseul a fost unul destul de greu, concurenții fiind nevoiți să se arunce în apă de două ori, să urce pe o scară, să treacă de mai multe obstacole, iar în final, să arunce 5 inele pe vâsle de barcă, iar acestea să rămână acolo. 

Deși și-au dat toată silința pentru a ieși învingători în primul meci din Dominicană, Faimoșii au pierdut în fața Războinicilor, după ce Ștefania a reușit să aducă ultimul punct echipei sale.

Traseul greu le-a dat multora bătăi de cap și chiar dacă la un moment dat Faimoșii au fost în avantaj față de echipa adversă, lucrurile s-au schimbat radical. Oboseala și-a spus cuvântul, iar determinarea celor din tabăra albastră i-a făcut câștigătorii meciului.

„Îmi vine să plâng acum. E o fericire așa din suflet”, a spus Ștefania, imediat după ce echipa ei a câștigat meciul.

social media

1. Kit-ul de unelte ajunge pe mâna Războinicilor

Marele premiu al primului meci a fost un kit de unelte, care a ajuns în posesia Războinicilor, după ce aceștia au câștigat cu un avantaj de 2 puncte în fața Faimoșilor.

2. De ce nu a participat Otilia Bilionera pe traseu și de ce nu a putut să-și ajute colegii de echipă

Deși Faimoșii erau 100% pregătiți pentru a intra în primul meci de la „Survivor România”, Otilia Bilionera a fost nevoită să privească de pe margine evoluția colegilor săi. Artista nu a primit acceptul medicului pentru a putea participa la probele competiției de pe teren.

3. Ce spunea Daniel Pavel, înainte de prima ediție „Survivor România”

Înainte de începerea competiției, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a declarat că acest sezon va fi cu totul și cu totul inedit, iar pe concurenți îi așteaptă tot felul de provocări.

„Este trecut de ora 1, este soare, cald. Începe Survivor România, duduie pământul peste ocean. Suntem pregătiți. Fiecare bucățică de adrenalină este pregătită. Concurenții sunt foarte pregătiți.

Succesul Survivor România se bazează și pe faptul că oamenii vin extrem de hotărâți să își depășească propriile limite. Primul episod o să dea tonul.

Există ceva ce nu s-a mai văzut până acum, adică modul în care se transformă acești concurenți sub ochii celor de acasă. Cu sprijinul și voturile voastre, săptămâna de Survivor evoluează și ajunge la un sezon lung.

Prea multe nu pot să spun, nu vreau să spun, de ce să dezvăluim surpriza. Ei se așteaptă la distracție, nu mai e loc de distracție.

Începe cu o petrecere, însă ceva, sau cineva, începe să îi reașeze. Distracția se încheie, începe Survivor România”, a spus Daniel Pavel, în spațiul public.