Victoria și David Beckham se pare că au găsit secretul unei relații fericite, întrucât cei doi sunt căsătoriți de 20 de ani, iar familia lor pare mai fericită ca niciodată.

În cadrul unui interviu pentru Today, Victoria a hotărât să împărtă cu fanii săi câteva dintre secretele unei căsnicii fericite.

Vedeta a declarat: „Stiți, cred că copiii sunt prioritatea noastră, și tot ce facem se învârte în jurul copiiilor. Dar amândoi muncim foarte mult. Iubim ceea ce facem din punct de vedere profesional. Ne susținem unul pe celălalt, și suntem foarte norocoși că ne-am găsit unul pe celălalt și că putem să ne dezvoltăm împreună.”

Victoria povestește încă cu emoție despre momentul în care și-a cunoscut soțul și a afirmat că între ei a fost dragoste la prima vedere. Cei doi au împreună 4 copii: Brooklin, de 20 de ani, Romei, în vârstă de 17 ani, Cruz și Harper, care au 14 și 8 ani.

Atunci când vine vorba de programul aglomerat al familiei, designerul spune că comunicarea este cheia oricărei relații. De asemenea, vorbind despre viața de familie, ea consideră că un lucru foarte important este să fii prezent în viața copiilor tăi.

Victoria este fericită să spună ca familia lor este foarte unită și că se susțin reciproc. Acesta ar fi unul dintre cele mai importante lucruri într-o relație.