Victoraș Micula trece prin momente delicate. Se pare că milionarul are unele probleme de sănătate și a fost internat de urgență într-o clinică din străinătate. Acesta se află sub supravegherea medicilor, unde va rămâne pentru mult timp. Chiar de pe patul de spital moștenitorul „Frutti Fresh” le-a spus internauților prin ce trece.  

Probleme de sănătate l-au trimis pe Victoraș Micula pe patul de spital. Milionarul se află internat într-o clinică privată din străinătate, unde va rămâne internat, potrivit spuselor lui, șase luni de zile. Acesta a ținut să le transmită internauților că problemele lui nu au legătură cu virusul ce face ravagii și sunt mult mai grave.

Chiar de pe patul de spital, milionarul le-a spus urmăritorilor săi că a ajuns la o concluzie, la care mulți nu se așteptatu. Acesta a mărturisit că abia în acest moment a realizat că banii nu reprezintă mare lucru, mai ales atunci când sănătate îți este în joc.

„Banii sunt o iluzie! Chiar va doresc din suflet la toți și de pe live-ul ăsta și din lumea asta să aveți de cel puțin 10 ori mai mulți bani decât mine să vedeți că sunt o prostie. Poți să ai miliarde și triliarde să vezi că nu te ajută la nimic. Ba mai mult, îți faci și dușmani. Am probleme grave de sănătate și nu pot face nimic cu toți banii din lume, te uiți la ei. Dumnezeu mă face bine, chiar el cu mânuțele lui!”, le-a spus Victoraș Micula, urmăritorilor săi de pe Tik Tok.

Victoraș Micula a ajuns pe mâinile medicilor! Milionarul a fost internat de urgență în spital. „Nu pot face nimic cu toți banii din lume…”
Social media

Victoraș Micula, internat într-o clinică privată

Chiar dacă a ajuns pe mâinile medicilor, Victoraș Nicula nu a uitat de fanii săi din mediul online. Acesta a făcut un live pe TikTok, chiar de pe patul de spital. Deși de această dată nu a putut îndeplini provocările lansate de internauți, milionar le-a promis tuturor că va revenii în forță, în curâd.

„Sunt la doctor, la cea mai de prestigiu clinică. Băi oameni buni, sunt la clinică, la perfuzii, cu aparaturi pe mine, cu perfuzia în mână. Mă dă naiba afară de aici și apoi unde mă duc. Nu am COVID, am ceva mult mai grav decât COVID. De-aia intru pe Tik-tok ca să mai uit de ele. Am o boală mai încăpățânată, cam 6 luni tot pe aici o să fiu, dar după o rupem. După ce mă fac bine la clinică aici, intru în forță cu viteza luminii”, a mai spus Victoraș Micula în timpul live-ului.