Victor Slav demonstrează că este un tată model.

Aceasta își face mereu timp pentru fiica lui, Sofia și încearcă să o implice în toate activități, acolo unde se poate acest lucru. Recent, fostul „băiat de la meteo” a ieșit cu fiica și cu iubita în oraș și nu a putut să nu imortalizeze acest moment.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au avut una dintre cele mai mediatizate relații din showbiz. Cei doi s-au îndrăgostit în urma unui dans pe care l-au avut la emisiunea „Dansez pentru tine”, iar de atunci, flacăra iubirii a ars intens între ei. Fiind dragoste la prima vedere, Bianca și Victor nu au pierdut deloc timpul.

Cei doi au avut o relație extrem de intensă, iar în urma sentimentelor dintre ei a rezultat o fiică superbă. Din păcate, la un moment dat, relația dintre ei nu a mai funcționat deloc, așa că s-au văzut nevoiți să aleagă să se despartă. Însă, au fost suficient de maturi încât să gestioneze foarte bine această separare.

Victor Slav, imagine emoționantă alături de fiica și de iubita lui. Cele două se înțeleg de minune
Social media

Victor Slav este un tată grijuliu

Victor și Bianca Drăgușanu au înțeles că nu pot rămâne dușmani, mai ales că la mijloc este vorba despre fiica lor, Sofia. Micuța are nevoie de ambii părinți, așa că cei doi s-au conformat nevoilor ei și au decis ca, în prezența Sofiei, să îngroape securea războiului.

La începutul anului școlar, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au mers împreună cu Sofia, ba chiar au și imortalizat momentul, pentru ca cea mică să aibă cea mai frumoasă amintire peste ani. Chiar dacă nu sunt cei mai buni prieteni, de dragul Sofiei fac mereu sacrificii.

Sofia petrece timp și cu tatăl ei, iar Bianca are încredere că aceasta se află pe mâini bune. Chiar dacă Victor și-a refăcut viața amoroasă și este împreună cu Selina, asta nu înseamnă că micuța nu se înțelege bine cu ea. Ba chiar au ieșit toți trei în oraș și pare că s-au simțit foarte bine.

Victor Slav, imagine emoționantă alături de fiica și de iubita lui. Cele două se înțeleg de minune