Victor Slav și Raluca Silea au trăit o poveste de dragoste imediat după ce prezentatorul a ieșit din căsnicia cu Bianca Drăgușanu. Idilă s-a încheiat însă brusc, iar de atunci ambii protagoniști au mai bigat câteva relații pasagere. Acum însă, atât Victor cât și Raluca par să își fi găsit perechea potrivită.

Reclamă

Raluca duce o viață de prințesă

După despărțirea de Victor Slav Raluca Silea a ales să stea departe de ochii curioșilor când și-a făcut o nouă relație. De la marea separarae a trecut peste un an însă abia acum soarele pare că a ieșit și pe strada brunetei. În ultimele zile aceasta a împărtășit cu fanii ei din mediul online faptul că are un nou iubit. În imagini cei doi apar în locații exclusiviste din Monte Carlo, precum Nikki Beach șsau renumitul club al bogaților, Twiga. Focoasa brunetă pare să fie extrem de îndrăgostită de tânărul afacerist. Printre dezvăluirile din mediul online Bombardiera a făcut și o afirmație care i-ar pune pe mulți pe gânduri.

”2 luni de iubire. 5 ani de așteptare pentru a fi împreună. Totul se întâmplă cu un motiv. La mulți ani nouă! Te iubesc!” a scris Raluca pe contul ei de Instagram

Reclamă

Focoasă brunetă a postat și câteva poze sugestive legate de scapada ei alături de bărbatul iubit la Monaco.

Cine este fosta iubita a lui Victor

Raluca Diana Silea are 27 de ani și este originară din Focșani. Frumoasa moloveanca trăiește în București de mai mulți ani. Bruenta este extrem de cunoscută în viață ne noapte a Capitalei, mai ales prin prisma primelor sale joburi. În trecut Raluca aa fost PR pentru una dintre locațiile de fițe de pe Bulevardul Decebal. Focoasa brunetă este recunoscută pentru imaginea ei impecabilă. Raluca are o talie de viespe și un corp bine lucrat la sala, cu care în mod evident l-a cucerit în trecut și pe Victor Slav.