Victor Ponta, liderul Pro România, susține că premierul Ludovic Orban acuză deciziile Curții Constituționale pentru că nu înțelege jocul pe care îl fac social-democrații. Mai mult, Ponta face o comparație între Orban și Dragnea, spunând că au același mod de a acționa în politică.

”Aceasta este una dintre problemele principale ale Romaniei- suntem condusi de oameni care NU accepta ca regulile sa se aplice si pentru ei / care traiesc mereu cu dubla masura : daca le da lor dreptate CCR e corect , daca nu le da dreptate CCR e vanduta Pesedistilor !

PSD a gresit cand a pus prosti, pile si corupti in functii – PNL are voie sa faca la fel / PSD a gresit cand reclamau la Uniunea European tot ce face Guvernul PNL – dar cand PNL facea la fel e bine / PSD nu are voie sa conteste la CCR nimic – dar PNL si Presedintele Iohannis fac bine sa conteste tot la CCR / daca procurorii il acuza pe Ponta de ceva e foarte bine – daca judecatorii il achita au gresit / daca Dancila spune prostii trebuie facuta de ras – daca Orban spune prostii si mai mari e ok / daca PSD baga coplata este un atac la adresa populatiei – daca PNL ia banii de la Spitalele publice si ii da Spitalului Privat unde lucreaza Ministrul PNL al Sanatatii este bine …. mai pot sa va dau o mie de exemple !

Faptul ca un bufon ca Ludovic Orban ( incapabil sa inteleaga ce inseamna cu adevarat functia de Prim Ministru) nu intelege ce inseamna dubla masura nu ma mai mira – toata trupa de propagandisti din spate este insa la Putere – si asa ne vor conduce inca 5 ani : ei au voie sa faca orice – ceilalti nu au voie sa faca nimic!

In concluzie PNL Orban este acum PSD Dragnea / Dancila ! Sa nu spuneti ca nu ati stiut!

Noi suntem ProRomania – si tinem doar cu Romania!”, scrie Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.