Coronavirusul pune stăpânire pe România, iar parlamentarii continuă răfuiala pentru imagine electorală. De data aceasta este rândul lui Victor Ponta să transmită un mesaj președintelui prin intermediul paginii de Facebook.

Reclamă

Ponta a postat un mesaj plin de ironie la adresa ultimelor declarații ale lui Klaus Iohannis, după ce acesta din urmă a semnat decretul privind retragerea decorației conferite Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Liderul Pro România consideră că existau alţi vinovaţi pentru situaţia gravă din Suceava, nu spitalul ca persoană juridică. În mesaj, Ponta enumeră o listă sarcastică cu oficiali care nu sunt responsabili de cele întâmplate.

„Bun – a fost gasit vinovatul la Suceava – este chiar SPITALUL.

Nu este de vina Managerul Spitalului ( propunerea PNL de Ministru ) / nici Presedintele Consiliului Judetean in subordinea caruia se afla Spitalul ( ca faimosul Flutur nu e de vina de nimic de cand ii scria numele lui Basescu cu oi pe dealuri) / nici Ministerul Sanatatii care trimite la Spitalul din Radauti 25 de masti ( consumul zilnic pentru protectia personalui fiind de 600) / nici Compania UNIFARM a Guvernului care vrea sa vanda la Suceava echipamente cu pret mai mare decar firmele private / nu este de vina nici Guvernul PNL Orban care fusese informat oficial de Organizatia Momdiala a Sanatatii din 28 Ianuarie ca vine Pandemia si nu a facut nimic / nu este de vina MApN ca face Spital de campanie langa Bucuresti in care nu este tratat nimeni – in loc sa il instaleze la Suceava!

Nu – de vina este Spitalul!!! Uraaaa – traiasca!”, scrie Ponta pe Facebook.

Decizia președintelui a fost luată din cauza scandalului privind cadrele medicale din Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou”, Suceava, dar şi a numărului mare de infectări. În prezent, Suceava are peste 630 de cazuri de diagnosticări cu coronavirus.