Victor Ponta a spus adevărul despre Moise Guran! Iată cu ce îl atacă Ponta pe fostul jurnalist

Reclama

Reclama

Victor Ponta, liderul Pro România a vorbit despre implicarea lui Moise Guran în politică. Acesta a menţionat, într-un mesaj pe pagina sa de facebook, că în 2012 i-a cerut lui Moise Guran să facă parte din echipa sa de la Guvern. Ponta a mai vorbit şi despre banii pe care îi primeşte fostul jurnalist, susţinând că „diferența între a sta în tribună și a fi pe teren”.

„Confirm faptul ca i-am propus in 2012 lui Moise Guran sa faca parte din echipa mea guvernamentala / pe model american am considerat mereu ca cel mai important lucru este modul de gestionare a economiei “It’s the economy stupid “ – ca sa ai bani de politici sociale si proiecte de dezvoltare / chiar daca m-a refuzat atunci am dovedit ulterior ca gandirea noastra economica este surprinzator de apropiata / si m-am bucurat cand a sprijinit public si a laudat masurile fiscale adoptate in 2014-2015 .

Reclama

Nu vad nimic de condamnat in faptul ca Moise a decis sa paraseasca tribuna din care comenta si sa isi asume intrarea pe teren – este corecta atitudinea lui / singurul lucru negativ este partizanatul politic ( pe bani multi) ascuns ipocrit de haina “jurnalistului independent” – mai sunt multi care fac asta si fac rau .

Eu stiu foarte bine diferenta intre a sta in tribuna si a fi pe teren, intre a spune cum trebuie facut si a face direct – o sa o vada si Moise foarte repede ( mai ales la USR – un partid unde toti au problema aceasta de adaptare ) / desi vom fi in echipe politice adverse ii urez succes / iar pe domeniul economic putem sa fim din nou aliati!”, este mesajul publicat de Victor Ponta.

 

Advertisement
loading...

ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii