Ce relație există între Victor Pițurcă și Edan, fiul acestuia?

În urmă cu mulți ani Victor Pițurcă și Vica Blochina au avut o relație, chiar dacă fostul fotbalist era căsătorit. Rodul iubirii celor doi a fost Edan, fiul acestora. Chiar dacă inițial Victor Pițurcă nu l-a  recunoscut pe băiat, ulterior cei doi au început să se apropie, iar acum au o relație cât se poate de bună.

Din anul 2011, Victor Pițurcă și-a recunoscut copilul, după procesul de paternitate pe care la avut cu Vica Blochina. După ce s-a stabilit că Edan este fiul fostului fotbalist, acesta a început să îi plătească pensie alimentară și să construiască o relație cu cel mic. Anii au trecut, iar acum cei doi pare că au o relație foarte bună și sunt destul de apropiați.

Edan își vede tatăl ca pe un model și vrea să îi calce acestuia pe urme. Fiul Vicăi Blochina a ajuns la vârsta de 14 ani, iar de șapte ani face fotbal.

„«Eu îmi doresc să fiu ca tata», copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis «Cum așa?», mi-a zis: «Tati e foarte disciplinat». Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a declarat Vica Blochina, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Victor Pițurcă nu a uită de Edan, fiul lui și al Vicăi Blochina! Cum se înțeleg cei doi. „M-a pus pe gânduri…”
Social media

Vica Blochina, despre relația cu Victor Pițurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit vreme de 16 ani, însă lucrurile nu au fost tocmai roz. Deși avea statutul de amantă, blondina a sperat mereu că Victor Pițurcă va renunța, în cele din urmă, la soția lui, iar ea va deveni iubita oficială. Însă speranțele nu i s-au îndeplinit, iar acum regretă relația amoroasă cu fostul fotbalist.

„Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. (…) Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. (…) Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva”, a mai spus Vica Blochina.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.