În urmă cu mulți ani Victor Pițurcă și Vica Blochina au avut o relație, chiar dacă fostul fotbalist era căsătorit. Rodul iubirii celor doi a fost Edan, fiul acestora. Chiar dacă inițial Victor Pițurcă nu l-a  recunoscut pe băiat, ulterior cei doi au început să se apropie, iar acum au o relație cât se poate de bună.

Din anul 2011, Victor Pițurcă și-a recunoscut copilul, după procesul de paternitate pe care la avut cu Vica Blochina. După ce s-a stabilit că Edan este fiul fostului fotbalist, acesta a început să îi plătească pensie alimentară și să construiască o relație cu cel mic. Anii au trecut, iar acum cei doi pare că au o relație foarte bună și sunt destul de apropiați.

Edan își vede tatăl ca pe un model și vrea să îi calce acestuia pe urme. Fiul Vicăi Blochina a ajuns la vârsta de 14 ani, iar de șapte ani face fotbal.

„«Eu îmi doresc să fiu ca tata», copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis «Cum așa?», mi-a zis: «Tati e foarte disciplinat». Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a declarat Vica Blochina, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Victor Pițurcă nu a uită de Edan, fiul lui și al Vicăi Blochina! Cum se înțeleg cei doi. „M-a pus pe gânduri…”
Social media

Vica Blochina, despre relația cu Victor Pițurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit vreme de 16 ani, însă lucrurile nu au fost tocmai roz. Deși avea statutul de amantă, blondina a sperat mereu că Victor Pițurcă va renunța, în cele din urmă, la soția lui, iar ea va deveni iubita oficială. Însă speranțele nu i s-au îndeplinit, iar acum regretă relația amoroasă cu fostul fotbalist.

„Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. (…) Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. (…) Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva”, a mai spus Vica Blochina.