Andreea Bălan este mai fericită și mai împlinită ca niciodată. După ani de zile în care nu a avut deloc noroc în dragoste și a fost în relații cu bărbați toxici, artista zâmbește, din nou. Victor Cornea este cel care o face fericită și, mai mult decât atât, se pare că a intrat foarte repede în rolul de tătic pentru cele două fiice ale vedetei.

Andreea Bălan poate spune că a răsărit soarele și pe strada ei. După o relație eșuată cu Keo și un mariaj încheiat cu George Burcea, artista a fost destul de sceptică în ceea ce privește norocul său în amor. Ei bine, viața a fost surprinzătoare, iar destinul i l-a scos în cale pe Victor Cornea, un tânăr tenismen dedicat carierei sale.

Întâlnirea dintre Andreea Bălan și Victor Cornea nu a fost deloc una întâmplătoare, iar conexiunea dintre ei a venit natural. Cei doi s-au cunoscut la momentul potrivit, iar Victor nu a trebuit să facă prea multe pentru a ajunge la inima Andreei. Artista este destul de pretențioasă și pe bună dreptate, având în vedere că a suferit destul de mult în dragoste.

Victor Cornea, ipostază emoționantă alături de fiicele Andreei Bălan. Tenismenul și artista au plecat împreună în vacanță social media

Andreea și Victor, o familie fericită

Victor Cornea o iubește foarte mult pe Andreea Bălan și a înțeles de la început că în relația lor vor fi implicate și cele două fiice pe care artista le are din mariajul cu George Burcea. Acesta nu a fost deloc un impediment pentru Victor, ci, din contră.

Tenismenul s-a apropiat extrem de repede de Ella și Clara, iar cele mici s-au atașat instant de ele. Aproape că nu este ieșire pe care cuplul să o bifeze fără cele mici, iar cei care îi urmăresc pe social media au putut observa cât de mult îl iubesc cele mici pe Victor. Recent, Andreea și Victor au plecat în vacanță, iar Ella și Clara au fost de nedespărțit de iubitul mamei lor.

Victor Cornea, ipostază emoționantă alături de fiicele Andreei Bălan. Tenismenul și artista au plecat împreună în vacanță