Mesaj emoționant din partea lui Victor Ciutacu pentru soția sa

Victor Ciutacu și soția sa împlinesc 21 de ani de căsnicie. Jurnalistul a transmis un mesaj cu privire la evenimentul important din familia sa. Mai mult, a relatat și cum au decis, el și soția lui, să se căsătorească.

Victor Ciutacu și soția sa s-au îndrăgostit în facultate

Victor Ciutacu a povestit cum a decurs ziua căsătoriei dintre el și soția lui. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt în facultate și erau deja împreună de șase ani când au decis să facă pasul cel mare. Ceremonia religioasă a avut loc la Mănăstirea Plumbuița. Copilul celor doi, Vlad, avea 4 ani când a avut loc nunta.

„Se întâmpla fix acum 21 de ani. Împreună cu (deja de 6 ani) doamna Ciutacu și cu tânărul (de 4 ani) Vlad, după niște drumuri chinuitoare București-Segarcea și retur, plus dureri atroce de burtă și policlinici în regim de urgență, ne-am prezentat regulamentar la Mănăstirea Plumbuita. Ca să ne luăm și în fața Domnului. Ceea ce am și făcut și, dacă tot veni vorba, bine am făcut.

Sursa: Social Media

După care ne-am deplasat în grup organizat pe malul unei ape stătătoare, în Sud, conform tradiției, ca să benchetuim până la ziuă, fără dar la plic, împreună cu vreo câteva mâini de prieteni. Majoritatea ne-au rămas relativ aproape până-n zilele războiului ruso-ucrainean. Nu e chiar ca și cum ar fi ziua noastră oficială, dar zău că mi-e tare drag de noi, Ciutacii”, a spus Victor Ciutacu pentru Okmagazine.ro.

Secretul căsniciei lui Victor Ciutacu

Victor Ciutacu spune că nu există un secret, doar că totul este legat de educație și de ceea ce au văzut fiecare acasă. Jurnalistul spune că este foarte important ca într-o relație ambii să fie normal și să se comporte ca atare, să nu existe vedeta familiei sau finanțatorul familiei.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.