Vica Blochina și Irisha s-au sărutat cu patos

Vica Blochina a împlinit 41 de ani, iar momentul a fost marcat așa cum se cuvine. Blondina a dat o petrecere ca la carte, la care au participat multe nume din showbiz-ul românesc. Muzica, mâncarea bună și distracția au fost în toi, însă momentul culminant a fost dat de un sărut pătimaș. Vica Blochina și-a dat frâu liber și a pupat cu patos unul dintre invitații la eveniment.

Seara trecută a fost petrecere mare într-un local din apropierea Capitalei. Vica Blochina și-a serbat ziua de naștere cu fast. Printre invitații la marele eveniment s-au numărat Marian Drăgulescu, Bănel Nicoliță, Irisha, Brigitte și Florin Pastramă și Maria Constantin. Cu toții s-au distrat pe ritmuri de muzică orientală și s-au bucurat de petrecere.

Momentul culminant al serii a fost oferit chiar de către sărbătorită și una dintre prietenele sale bune, Irisha. Cele două s-au apropiat mult la filmările pentru noul sezon „Splash! Vedete la apă”, însă nimeni nu bănuia că atât de mult. Acestea s-au sărutat cu patos, iar momentul a fost imortalizat. Internauților nu le-a venit să creadă și au apreciat imediat imaginile fierbinți.

Vica Blochina, sărutul care a aruncat în aer internatul! Pe cine a pupat cu patos blondina, chiar de ziua sa de naștere
Instagram

Vica Blochina, pe mâinile medicilor

În ultimele săptămâni Vica Blochina s-a antrenat intens pentru competiția „Splash! Vedete la apă”. Blondina și-a învins frica de înălțimi și a încercat să realizeze o săritură cât mai spectaculoasă. Însă, antrenamentele au lăsat urme pe trupul blondinei. Aceasta s-a accidentat destul de rău și a ajuns în cabinetul medicului. Tot pieptul vedetei s-a învineți și a necesitat câteva controale amănunțite.

„M-am întors de la Splash, uitasem cât de greu și solicitant este. Ne-am antrenat patru zile și pentru mine a fost o presiune destul de mare. M-am ales și cu vânătăi. Eu am frică de înălțime. E normal să te învinețești, doar dacă nu te antrenezi nu pățești asta.

Eu fiind perfecționează vreau să iasă totul bine, am făcut sărituri mai complexe. M-am învinețit pentru că impactul cu apa este dur, apa nu e prietenoasă. Dacă nu ești săritor și nu știi cum să sari. Am sărit de mai multe ori și m-am lovit la piept.”, declara Vica Blochina.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.