Vica Blochina nu dă doi bani pe părerile oamenilor

Vacanțe de lux, o viață de vis și o gramadă de bani – așa se poate defini viața pe care o duce Vica Blochina. Deși are 46 de ani, blondina știe cum se bucure de fiecare moment din viața ei la maximum și nu pierde nicio ocazie de a-și face toate poftele. Duce un trai la care unii doar visează, iar acest lucru contează enorm pentru ea. În ultima vreme, a tot postat imagini superbe din locurile prin care a mers, motiv pentru care internauții au luat foc.

Frumoasa vedetă a fost acuzată că are parte de toate aceste lucruri, datorită prietenilor bogați și darnici pe care îi are, pentru că de una singura nu ar fi reușit să aibă parte de asemenea momente în vacanțe pe care nu multă lume din România și le permite.

„Pe mine nu mă interesează ce zice lumea! Dacă te distrezi, toată lumea te judecă și te vorbește. Oricine ar vrea să aibă o viață ca a mea. Să se plimbe toată ziua, să aibă doar prieteni frumoși și cu posibilități. Cine n-ar vrea să-și trăiască așa viața?! Eu muncesc foarte mult și nu-mi pasă de ce zice lumea!”, a declarat Vica Blochina, recent.

Vica Blochina, reacție dură după ce a fost călcată în picioare de internauți: "Pe banii altora..."

Vicăi nu îi pasă de părerile pe care le au oamenii din jurul ei și a mărturisit clar că ea a muncit pentru tot ce are, că nu i-a picat nimic din cer. Este conștientă că indiferent de ceea ce s-ar întâmpla, ea va fi judecată pentru toate faptele sale, așa că preferă se se bucure de viață, ignorând ce zice lumea.

„E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora, înseamnă că ești șmecheră, nu?! Să arate altele la 45 cum arăt eu și să se plimbe pe banii altora. Sunt alții care au bani și n-au cu cine să se plimbe”, a mai zis blondina.