Vica Blochina pare urmărită de ghinion. Blondina a fost implicată, din nou, într-un accident rutier, iar de această dată bolidul acesteia a ieșit destul de „șifonat”. Întreg incidentul a avut loc pe străzile din Capitală, unde vedeta a fost lovită de o basculantă.

Din fericire, în urma accidentului rutier nicio persoană nu a fost rănită, însă nu același lucru se poate spune și despre bolidul de lux al vedetei. Se pare că Vica Blochina a fost lovită de o basculantă, iar în urma accidentului trebuie să fac reparații serioase la mașină.

Potrivit spuselor acesteia, principalul vinovat a fost șoferul basculantei, care pentru că vorbea la telefon nu a mai fost atent la trafic și a intrat în ea. Acesta a intrat pe banda de mers pe care vedeta se afla și a lovit-o.

„S-a urcat pe mine, efectiv, și nu vedea că mă calcă cu basculanta. Nu vedea, vorbea la telefon! Eu claxonam și apoi s-a oprit. Eu mergeam înainte și el venea din stânga, în intersecția de la Morarilor, și el vorbea la telefon și nu m-a văzut. M-a împins cu totul într-o parte. Merita să rămână fără carnet, dar mi-a fost milă de el pentru că e băiat tânăr, cu gemeni acasă și am făcut amiabilă”, a declarat Vica Blochina, potrivit Cancan.ro.

Vica Blochina, primele declarații după accidentul rutier în care a fost implicată! Bolidul vedetei a fost „șifonat”. „S-a urcat pe mine, efectiv”
Instagram

Vica Blochina, accident rutier

Deși a fost foarte supărată pentru cel întâmplate și mai ales din cauza daunelor provocate, Vica Blochina a decis să cadă la pace cu șoferul neatent și asta pentru că povestea lui a impresionat-o. Însă, acum vedeta are de aștepta ceva timp până când mașina ei o să fie reparată.

„Dauna e foarte mare, deoarece mașina este foarte scumpă. Jumătate de mașină trebuie refăcută pentru că e îndoită foarte puternic. Este un Mercedes S Coupe pe care mi-am luat-o anul trecut. Un model pe care mi l-am dorit, cu piele alb cu roșu.

Cei de la service mi-au zis că dauna e foarte mare, durează o lună să vină piesele pe care trebuie să le comande. Toate astea din neatenția unui șofer care era pe basculantă și vorbea la telefon.”, a mai spus Vica Blochina, pentru sursa citată.