Vica Blochina și-a șocat fanii cu ultima fotogarfie postată după antrenamentele pentru „Splash! Vedete la apă.”

Vica Blochina a acceptat provocarea emisiunii „Splash! Vedete la apă”, dar a uitat cât de dure sunt antrenamentele. Aceasta și-a dorit să aibă sărituri cât mai perfecte în comparație cu colegii săi, iar munca depusă a fost și mai mare. O fotografie postată în mediul online și-a șocat pe urmăritorii săi.

Vica Blochina participă la show-ul „Splash! Vedete la apă” și își dorește să fie cea mai bună. Pentru o performanță cât mai mare, nu a lipsit de la niciun antrenament și a ascultat sfaturile antrenorului. Fiind și începătoare, iar apa nu este mereu cel mai bun prieten, vedeta s-a rănit de câteva ori, iar vânătăile provocate i-au șocat pe fanii săi.

O fotografie postată pe contul său de Instagram arată că unul dintre sâni este învinețit complet din cauza impactului cu apa. Vica Blochina se simte bine, dar are câteva dureri în acest sens, peste care își dorește să treacă cât mai rapid. Este convinsă că săritura sa din această seară va fi una spectaculoasă și va avea un punctaj mare.

Instagram

Vica Blochina a avut parte de mai multe accidentări

Vica Blochina s-a antrenat mult pentru a face săritura perfectă, dar accidentările și rănile nu au întârziat să apară. Aceasta este perfecționistă și și-a dorit ca totul să iasă perfect. Pentru acest lucru, a efectuat mai multe sărituri complicate, care i-au provocat o mulțime de vânătăi pe tot corpul.

„M-am întors de la Splash, uitasem cât de greu și solicitant este. Ne-am antrenat patru zile și pentru mine a fost o presiune destul de mare. M-am ales și cu vânătăi. Eu am frică de înălțime. E normal să te învinețești, doar dacă nu te antrenezi nu pățești asta. Eu fiind perfecționează vreau să iasă totul bine, am făcut sărituri mai complexe, m-am învinețit pentru că impactul cu apa este dur, apa nu e prietenoasă. Dacă nu ești săritor și nu știi cum să sari. Am sărit de mai multe ori și m-am lovit la piept”, a spus Vica Blochina la Antena Stars.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.