Vica Blochina a adus în discuție pe contul ei de Instagram un subiect extrem de controversat în zilele noastre. Vedeta și-a rugat fanii să își dea cu părerea despre influenceri, iar ea le-a distribuit răspunsurile. La rândul ei, vedeta și-a exprimat și ea punctul de vedere, cu riscul de a fi criticată de fanii ei de pe social media. Ea nu s-a temut să le spună tot ce a avut pe suflet în ceea ce-i privește pe influencerii de pretutindeni.

Vica Blochina a spus tot ce are pe suflet

Vica este recunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată! Așa s-a întâmplat și acum. A simțit nevoia de o vorbi cu admiratorii ei despre asta. Unul dintre ei i-a mărturisit că în opinia sa, un influencer nu este deranjant, asta în cazul în care nu începe să exagereze cu promovarea unor produse de proastă calitate.

Vedeta a fost de acord cu el și acela a fost momentul în care a decis că este vremea să le vorbească despre acest subiect. Blondina a recunoscut că și ea este antreprenor și este nevoită să plătească mai mulți influenceri, pentru a-i promova produsele.

În plus, ea este de părere că o persoană care este plătită pentru a promova un anumit produs, nu este și obligată să creadă în produsul respectiv. Datoria este de a scoate în evidență produsul respectiv, astfel încât acesta să se vândă. Mai apoi, cumpărătorul decide dacă este de calitate sau nu și dacă îl va mai cumpăra vreodată.

Vica Blochina, părere sinceră depre influenceri: “Cumpărătorul decide”

„Punct ochit, punct lovit! M-am așteptat la întrebarea asta și o să te lămuresc acum ce înseamnă influencer, deoarece eu sunt antreprenor, care la rândul meu plătesc influencer, care să-mi promoveze…Influencerul care este plătit să promoveze un anumit produs, nu trebuie să creadă în acest produs! Atenție! El trebuie să pună acest produs în valoare, ca acest produs să se vândă. Cumpărătorul decide, dacă este produsul prost sau bun și a doua oară nu mai comandă.”, a spus Vica Blochina pe Instagram.