Vica Blochina a ajuns în pragul disperării.

Vica Blochina face un apel disperat către toții fanii ei din mediul online. Vedeta a rămas fără un suflet drag de-a ei și nu mai știe ce e de făcut. Este distrusă din cauza faptului că și-a pierdut pisica; fără de care nu poate să trăiască și pe care o iubește din tot sufletul ei. Vedeta a cerut chiar și ajutorul fanilor din mediul online.

Pe deasupra, Vica Blochina face tot ce poate pentru a-și recupera suflețelul. Este dispusă chiar să ofere o recompensă considerabilă pentru cine îi aduce acasă pisica. Pentru ea nu reprezenta doar o pisică, ci era ca și copilul ei. De aceea, ea încearcă din răsputeri să o aducă din nou acasă. Se pare că pisica Vicăi Blochina a dispărut în zona Episcop Chesarie, Piața Coșbuc.

Vedeta și-a rugat admiratorii să o ajute cu găsirea ei. Le-a spus să o ajute cu distribuirea informației, dar să o și anunțe repede dacă o văd pentru ea. Se pare că o doare foarte mult faptul că a plecat de acasă. Fanii au ajutat-o cu distribuirea informaței, dar i-au și transmis gândurile lor bune. Toți speră ca îndrăgita vedetă să reușească să își găsească pisica. Ei au ajutat-o așa cum au putut, dar nu ține de ei, pentru că majoritatea nu sunt nici măcar din București; dar gestul contează.

Ce le-a scris îndurerată Vica Blochina fanilor?

”ANUNȚ ‼️‼️‼️‼️ Dragii mei am mare nevoie de ajutorul vostru. Azi dimineață mi-am pierdut pisica, un suflet pe care îl iubesc foarte mult.. A dispărut azi dimineață în zona Episcop Chesarie, Piața Coșbuc. Va rog mult să mă ajutați să o găsesc, să dați share la postarea mea sau dacă ați văzut-o sau gasit-o să-mi scrieți neapărat . Ofer recompensă. Vă mulțumesc mult.”,  a fost mesajul postat de vedetă pe Instagram; pe care speră că fanii l-au luat în serios.

Share.