Vica Blochina se numără printre vedetele care sunt prezente de ani de zile în lumina reflectoarelor. Până în prezent, aceasta a fost mereu trasparentă și nu a fugit nici de subiectele mai puțin confortabile. Pentru că știe că nu are nimic de ascund, Vica a decis să răspundă fără ocolișuri la unele dintre cele mai dese întrebări pe care le-a primit.

Vica Blochina a făcut și face, în continuare, ravagii în rândul bărbaților. Vedeta este extrem de frumoasă și știe cum să se pună mereu în valoare. Peste tot pe unde merge, aceasta atrage atenția asupra ei și primește complimente atât din partea bărbaților, cât și din cea a femeilor.

De ani buni, Vica este singură și a preferat să stea cât mai departe de bărbați și de relații. Cel mai probabil, vedeta a ajuns la vârsta la care nu mai este deloc ușor de mulțumit și este lesne de înțeles și de ce. Până în prezent, Vica a muncit din greu pentru ca nivelul ei de trai să fie peste mediu și pare că i-a reușit.

Vica Blochina, declarații despre OnlyFans. „Se câștigă sume fabuloase!” social media

Vica a dat cărțile pe față

În continuare, aceasta este independentă financiar și mulți și-au pus întrebarea de unde face bani, având în vedere că nu mai apare atât de des pe sticlă. După participarea la „Survivor”, aceasta a decis că are nevoie de o pauză de la lumina reflectoarelor, pentru a se recupera fizic și mental.

În tot acest timp, a lucrat la imaginea ei din online și nu duce deloc lipsă de proiecte și campanii. Ba mai mult, a demonstrat că se poate să facă bani „frumoși” și fără să creeze conținut pentru adulți, așa cum fac majoritatea prietenelor ei.

„Eu nu prea mă pricep la OnlyFans, dar pot zice că am văzut și am persoane care fac OnlyFans. Cu Simona Trașcă am vorbit că am fost noi la un eveniment. Fata i-a cumpărat casă lui fiu-său din banii de la OnlyFans. Câștigă undeva la 18.000 – 20.000 de euro pe lună. Sunt sume fabuloase care se câștigă din asemenea aplicații.”