Anul 2021 nu a fost tocmai unul bun pentru Vica Blochina. Blondina a avut parte de două accidente rutiere, a fost dată în judecată, iar ghinioanele s-au ținut lanț. După un astfel de an, Vica Blochina a luat decizia și a anunțat că se va muta din România. Spre ce țară se îndreaptă vedeta?

Vica Blochina are planuri mari de viitor, iar pentru a le îndeplinit este decisă să se mute din România. Vedeta a declarat că anul viitor se va muta în Statele Unite, unde se va ocupa de mai multe afaceri. Blondina este convinsă că mutarea este decizia corectă, așa că a făcut și primele demersuri în acest sens.

Vica Blochina și-a scos deja la vânzare apartamentul de lux din Capitală, iar după ce va rezolva și acest lucru va pleca. Vedeta a avut mari probleme cu imobilul și recent a fost dată, din nou, în judecată de Asociația de locatari. Vica are avea datorii uriașe la întreținere, în valoare de aproximativ 10.000 de euro.

„Eu mi-am scos deja apartamentul la vânzare. Are 150 de metri pătrați, patru camere și garaj cu două locuri. Îl dau cu 400.000 de euro. I-am fixat prețul. E situat central. Îmi doresc să mă mut din România! La anul mă mut în Statele Unite! Nu am vrut să plec până acum din cauza lui Edan, am vrut să-l pun pe picioare. Dar acum Edan e mare. Am afaceri noi cu gașca cu care tot plec prin vacanțe”, a declarant Vica Blochina, în cadrul unei emisiuni TV.

Vica Blochina, decizie importantă! Blondina va părăsi definitiv România. „La anul mă mut…”
Instagram

Vica Blochina, an cu ghinion

Anul 2021 nu a fost unul prea roz pentru Vica Blochina. Aceasta a fost implicată în două accidente rutiere. Bolidul acesteia a fost avariat destul de rău, iar vedeta este hotărâtă să îl vândă. Însă dacă apartamentul l-a scos deja la vânzare, în ceea ce privește mașina va mai aștepta.

,,A fost un an nefast pentru mine. Am avut de două ori accident cu mașina. Pe șoferul care m-a lovit ultima dată l-am iertat. M-a sunat șeful lui că-l dă afară. Nu am vrut să-i fac rău. M-am speriat foarte tare! Mașina o repar și o mai țin un an de zile până plec în America”, a mai spus Vica Blochina.