Fosta iubită a lui Pițurcă și-a pus fanii din mediul online pe jar

Vica Blochină are 46 de ani și arată impecabil. După o carieră de balerină în care mișcarea fizică a fost pe primul loc, vedeta și-a păstrat postura elegantă. Blondina s-a confruntat recent cu probleme de greutate, dar a reușit în timp să scape de el. Acum, Vica nu ratează nici un moment pentru a-și evidenția silueta.

S-a pozat în lenjerie intimă

Vica Blochină a devenit antreprenor în ultimii ani. Blondina și-a deschis două magazine online din care face bani frumoși.  Unul dintre acestea se bazează pe comercializarea de lenjerie intimă modelatoare. Astfel, fosta lui Pițurcă vine în sprijinul doamnelor mai corpolente cu o soluție inedită de a arăta mai slabe.

Lenjeria modelatoare promovată intens de fosta balerină este creată din materiale speciale care lasă pielea să respire. În același timp, aceasta reușește să contureze frumos formele. Pentru a fi cât mai convingătoare cu produsele pe care le vinde, Vica își face singură reclamă. Vedeta probează lenjeria și ulterior se pozează pentru a le demonstra doamnelor și domnișoarelor efectele ei miraculoase.

Astfel, fosta lui Pițurcă nu a ezitat să publice pe contul ei de Instagram imagini în care apare doar în lenjerie intimă. Mândră de silueta ei, Vica nu pare să aibă deloc inhibiții.

Cum a reușit să slăbească

Vica Blochină s-a confruntat cu probleme de greutate în ultimii doi ani. De la o siluetă de invidiat, vedeta ajunsese să aibă rotunjimi serioase, iar acest lucru nu o mulțumea deloc. Astfel, blondina s-a apucat de un program de slăbit. Vica a optat pentru a consuma alimente sănătoase, având mese regulate zilnice. De altfel, aceasta a apelat și la instructorul de fitness al vedetelor pentru a o ajuta în acest sens

Cu toate că a reușit să slăbească mult, Vica nu se oprește aici cu transformările. Fosta lui Pițurcă acordă în continuare stilului de viață o atenție deosebită.

 

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.