Vica Blochina se bucură de soarele de pe litoralul românesc

În această vară, Vica Blochina a decis să ofere o șansă și litoralului românesc. A trecut ceva timp de când blondina s-a bucurat de soarele de la Marea Neagră, iar acum este gata să profite de plajele de pe litoralul românesc. Vica Blochina este în vacanță și pare să se distreze de minune. Ce destinație a ales de această dată?

Dacă anul l-a început cu o vacanță lungă în Thailanda, în una din cele mai scumpe vile din Phuket, pentru care a scos din buzunar 12.000 de euro pe noapte. Acum, Vica Blochina a ales să se relaxeze și să se bucure de soare pe litoralul românesc. Cum sezonul estival este în toi, blondina nu a stat mult pe gânduri și a plecat în vacanță.

De această dată, Vica Blochina a ales ca destinație stațiunea Eforie Nord, de pe litoralul românesc. Blondina s-a cazat la un hotel de trei stele, pentru care a plătit destul de mult. O cameră premium la hotelul unde este cazată, cu vedere la mare și toate serviciile incluse pleacă de la aproximativ 1.300 de lei pe noapte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

Vica Blochina s-a săturat de România

Vica Blochina are planuri mari de viitor, iar pentru a le îndeplinit este decisă să se mute din România. Vedeta a declarat că anul viitor se va muta în Statele Unite, unde se va ocupa de mai multe afaceri. Blondina este convinsă că mutarea este decizia corectă, așa că a făcut și primele demersuri în acest sens. Vedeta și-a scos deja la vânzare apartamentul de lux din Capitală.

 „Eu mi-am scos deja apartamentul la vânzare. Are 150 de metri pătrați, patru camere și garaj cu două locuri. Îl dau cu 400.000 de euro. I-am fixat prețul. E situat central. Îmi doresc să mă mut din România! La anul mă mut în Statele Unite! Nu am vrut să plec până acum din cauza lui Edan, am vrut să-l pun pe picioare. Dar acum Edan e mare. Am afaceri noi cu gașca cu care tot plec prin vacanțe”, a declarant Vica Blochina, în cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.