Vica Blochina face tot ceea ce îi stă în putință, pentru a arăta foarte, foarte bine în fiecare zi. Vedeta știe cum să facă să nu își arate vârsta și nu se uită la bani când vine vorba despre aspectul său fizic. Blondina încearcă să își păstreze mereu un ten curat, perfect și de care să fie mulțumită. Trebuie să recunoaștem că dacă aveam vedea-o pentru prima dată și nu am avea idee care este vârsta sa, nu i-am da aproape 47 de ani.

Vica Blochina, sinceră cu fanii de pe social media

În ultima vreme, ea nu a trecut prin cele mai frumoase momente din viața sa, după ce a fost implicată într-un accident de mașină din care ar fi putut să nu scape cu viață. Frumoasa vedetă a fost chiar ea vinovată, deoarece i s-a făcut rău la volan și a pierdut controlul. Din păcate, a ajuns de urgență la spital având nevoie de îngrijirile medicilor, dar din fericire, problemele ei nu au fost atât de grave și a fost lăsată să meargă acasă.

Ei bine, acum s-a pus pe picioare și a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar internuații au fost curioși, ca de obicei, și i-au adresat tot felul de întrebări. La un moment dat, cineva a vrut să știe câte operații estetice are Vica Blochina, iar ea nu a evitat răspunsul. Se pare că are doar trei operații, dar își face mai tot timpul intervenții și tratamente la nivelul feței. Face, efectiv, orice pentru a se simți bine în pielea sa.

”Am trei intervenții mari și la late, însă în schimb mă întrețin tot mereu, botox, acid, vitamine, tot ce am nevoie să am o piele perfectă”, le-a povestit Vica Blochina fanilor curioși de pe contul ei oficial de Instagram, unde petrece tot mai mult timp.