Ce a primit vedeta de ziua sa de naștere.

Vica Blochina a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani. Vedeta a petrecut exact așa cum a știut mai bine, lângă cei dragi. Mai mult, aceasta a primit și un cadou inedit.La cei 47 de ani ai săi, Vica Blochina arată ca o adolescentă de 20 de ani. Iată ce a primit aceasta din partea prietenilor și cum s-a simțit vedeta la petrecerea sa.

Vica Blochina se simte ca la 20 de ani, cu toate că a împlinit recent 47 de ani. Fosta soție a lui Pițurcă a avut o petrecere aniversară minunată, unde toată lumea a răsfățat-o așa cum au știut mai bine. Așadar, cu ocazia zilei sale de naștere, Maria Constantin și soțul ei, Robert Stoica, i-au făcut un cadou inedit.

social media

Vica Blochina a împlinit recent vârsta de 47 de ani

Vica Blochina s-a distrat de minunte la petrecerea sa aniversară. Vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani, iar cu ocazia asta, această zi specială nu putea fi trecută cu vederea. Astfel, fosta soție a lui Pițurcă s-a pregătit intens pentru petrecere.

Desigur, blondina și-a chemat toți prietenii apropiați la o petrecere la piscină pentru a se distra împreună.

Mai mult decât atât, printre invitați se numără și Brigitte Pastramă care a venit însoțită de Florin PAstramă, Anca Ciota, Maria Constantin și soțul ei. Toți cei de acolo i-au făcut vedetei un cadou de-a dreptul special. Maria Constantin și Robert Stoica i-au dat Vicăi Blochina o sticlă de șampanie personalizată. Pe sticla respectivă este o imagine cu Vica Blochina, alături de care se află un mesaj specific zilei de naștere.

„La mulți ani, Vica Blochina. 8 august 2022’’, este mesajul inscripționat pe sticla de băutură primit în dar de la Maria Constantin.

În cele din urmă, putem spune că Vica Blochina s-a simțit și s-a distrat ca la 20 de ani, în ciuda faptului că a împlinit 47 de ani.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.