Sezonul estival a început de ceva timp și pentru unele dintre cele mai cunoscute celebrități de la noi

Tot mai multe vedete din showbiz se delectează prin diferite vacanțe, atât în țară, cât și în afara ei. Fosta blondină a lui Victor Pițurcă a decis să se bucure de un loc liniștit, pe litoralul românesc. Iată care este stațiunea aleasă de Vica și cât a costat o noapte de cazare la hotel. 

Sejur de vis la malul Mării Negre

Imaginile publicate în mediul online arată că vedetele de la noi se bucură de concedii din plin. Vica Blochina le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că a început sezonul cald cu o vacanță în țara noastră. Vedeta se află tocmai în stațiunea Eforie Nord. Frumoasa blondină obișnuiește să își țină urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, fosta parteneră a lui Pițurcă a postat o serie de fotografii de la plajă.

Vica Blochina a ales să îmbrace un costum de baie dintr-o singură piesă, animal print. Totodată, costumul a venit la pachet și cu un decolteu generos, pe care fanii l-au observat imediat. Motiv pentru care, fotografiile postate au strâns sute de aprecieri.

Vica Blochina a dat vacanțele exclusiviste din străinătate pe litoralul românesc. Ce stațiune a preferat și cât a scos din buzunar pentru o noapte de cazare
Instagram

Cât a costat o noapte de cazare

În cazul în care vrei să te bucuri de o vacanță binemeritată, și la un preț accesibil, iată cât a achitat Vica Blochina pentru o noapte la hotel. Prețul unei nopți de cazare se ridică la 400 de lei de persoană. La unele hoteluri poți beneficia de șezlonguri pe plajele private. Turiștii se pot bucura de mai multe oferte în stațiunea Eforie Nord, iar prețurile sunt cât se poate de accesibile.

Blondina nu se sfiește să arate în mediul online viața luxoasă de care are parte. Cu alte cuvinte, odată ajunsă la mare, indiferent că este vorba de plajele nisipoase și apele cristaline din străinătate, fie că este vorba de stațiunile de la noi, vacanța tot vacanță rămâne.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii