Dacă ați auzit de „ John Malkovich ” , singur o să vă placă să auziți și despre cum e să fii Lionel Messi.

Dacă ați dorit vreodată să vă uitați la viața uneia dintre cele mai mari vedete ale fotbalului din lume, atunci aveți noroc.

„Matchday”, un nou documentar din spatele scenei din sezonul 2018-19 al Barcelonei oferă spectatorilor acces la exclusivitate niciodată văzută înainte de filmări, care este povestită de nimeni altul decât … actorul de la Hollywood, John Malkovich.

Documentarul se concentrează pe opt jocuri cheie din sezonul trecut, unde Barca a câștigat Liga și a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor, unde a fost învinsă de Liverpool într-unul dintre cele mai mari meciuri din istoria fotbalului european.

Există, de asemenea, imagini din exteriorul vestiarului, cu camere de luat vederi în casele jucătorilor, inclusiv un grătar la casa lui Luis Suarez, unde i se alătură Messi și Jordi Alba.

Este prezentat și Gerard Pique, petrecând timp cu familia, în timp ce Ivan Rakitic își arată abilitățile culinare și Marc-Andre ter Stegen vorbește despre proiectarea noii sale case.

Miercuri, în fața unei mulțimi de fani acasă la Camp Nou, într-un meci din Liga Campionilor împotriva echipei germane Borussia Dortmund, Messi a făcut 700 de prezențe pentru Barca, jocuri în care a marcat 613 goluri și 237 pase de gol.

Messi a marcat unul și a pasat de alte două dați în timp ce Barca a revendicat primul loc în grupa F cu o victorie de 3-1 în fața lui Dortmund.

Barca este doar cel mai recent mare club de fotbal care permite camerele de filmare în club. Manchester City și Juventus au fost amândouă subiecte de documentare, în timp ce o serie despre Tottenham este filmată în prezent de Amazon.