Unii dintre cei mai iubiți reprezentanți ai regalității britanice, Meghan Markle și prințul Harry, nu reușesc să depășească deloc perioada nefastă pe care o traversează, de când s-au distanțat de Casa Regală.

Meghan a pierdut fără drept de apel

La finalul săptămânii trecute, ducesa de Sussex a pierdut prima rundă a luptei cu publicația britanică Mail on Sunday, pe care a acuzat-o că i-a încălcat intimitatea. Este vorba despre procesul civil intentat instituției media, după ce jurnaliștii de acolo au publicat, în anul 2018, un articol conţinând fragmente dintr-o scrisoare dintre Meghan Markle şi tatăl ei, Thomas Markle.

Publicația a negat acuzaţiile ducesei, iar vineri judecătorul Mark Warby a decis în favoarea jurnaliștilor şi a eliminat părţi din cazul lui Markle. Magistratul a precizat că ele pot fi readuse într-un alt stadiu al procesului, dacă vor avea un temei juridic, scrie news.ro.

Harry tot mai trist, departe de vechea lui viață

Pe de altă parte, presa dezvăluie și o altă neîmplinirea a unuia dintre cei doi tineri. este vorba despre prințul Harry, care se pare că suferă tot mai mult după viața lui din Marea Britanie și mai ales după activitatea desfășurată în cadrul armatei. Ducele de Sussex a fost desemnat căpitan general al Marinei Regale în 2017, preluând funcția de la bunicul său, prințul Filip.

Fiului cel mic al Prințesei Diana le-ar fi spus prietenilor săi că ”este întors pe dos”, scriu jurnaliștii de la The Telegraph.

”Le-a spus prietenilor că încă nu-i vine să creadă că s-a întâmplat asta. Nu-i vine să creadă că viața i-a fost dată peste cap.
El era fericit atunci când făcea parte din armată, apoi a cunoscut-o pe Meghan, actuala sa soție, și lucrurile s-au schimbat pentru el.”, notează presa britanică