WhatsApp nu o să mai fie disponibil pentru unii utilizatori de iPhone

Aplicația WhatsApp este una dintre cele mai folosite din lume. Aceasta se află aproape pe telefonul fiecărui om și a devenit rețeaua cea mai folosită pentru comunicare. Acum, însă unele persoane nu o să mai beneficieze de serviciile oferite de WhatsApp, din cauza telefoanelor pe care le dețin.

Recent, WhatsApp a anunțat că potrivit noilor modificări făcute, în curând, o serie de smartphone-uri nu vor mai putea să acceseze aplicația. Noua versiune este una avansată și nu coincide cu fiecare dispozitiv. Astfel, începând cu luna octombrie o serie de utilizatori vor dispărea.

Potrivit informațiilor oferite de companie, cei care nu vor mai putea să acceseze aplicația WhatsApp din luna octombrie sunt cei care au iPhone care rulează iOS 10 și iOS 11. Mai exact, aplicaţia nu va mai oferi suport pentru versiunile anterioare ale sistemului de operare Apple iOS. Astfel, posesorii de iPhone care își doresc să mai utilizeze aplicația trebuie să își actualizeze neapărat sistemul.

„Actualizați la cea mai recentă versiune de iOS pentru a continua să utilizați WhatsApp. WhatsApp nu va mai accepta această versiune de iOS după 24 octombrie 2022. Recomandările pentru actualizare: „Accesați Setări > General, apoi atingeți Actualizare software pentru a obține cea mai recentă versiune iOs”, a comunicat compania.

Vesti proaste pentru utilizatorii de iPhone! Aplicația WhatsApp nu o să mai funcționeze pe unele din aceste telefoane
Pexels

WhatsApp lansează o nouă opţiune

De asemenea, aplicația WhatsApp s-a îmbunătățit recent adăugând o nouă opțiune pentru utilizatorii săi. Mark Zuckerberg a anunțat că de acum WhatsApp o să aibă opțiunea de reacții, așa cum este posibil în cazul Messenger, Facebook sau Instagram.

Mai exact și pentru mesajele de pe WhatsApp sunt disponibile reacțiile: inima, fața care râde, fața uimită, fața care cere scuze și cea cu mâinile încrucișate. Mark Zuckerberg a mai anunțat că paleta de reacții o să fie lărgit în scurt timp. Noua opțiune a fost lansată la începutul lunii și a fost primită cu brațele deschise de către utilizatori, care de mult își doreau să poată reacționa în acest fel la mesaj.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.