Anunț important pentru toți șoferii! Aceste mașini nu vor mai avea acces în centrul orașului. Iată despre ce este vorba. 

Primăria Sectorului 4 din București a anunțat restricționarea circulației autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone în Piața Unirii din Capitală. Potrivit unui comunicat de presă, mașinile care depășesc această limită nu vor mai avea acces în centrul Capitalei, într-un perimetru delimitat de mai multe artere importante, inclusiv Calea Victoriei și Bd. Libertății.  

Aceste mașini nu mai au acces în centrul Bucureștiului

Această măsură a fost recomandată de specialiștii în domeniu, în urma identificării unor tasări ale sistemului rutier în zona Pasajului rutier Unirii și în zona Planșeului Unirii. 

Vești proaste pentru șoferi! Aceste mașini nu mai au acces în centrul Capitalei. Este complet interzis!

În vederea protejării Planșeului Unirii, încadrat conform celei mai recente expertize tehnice în starea tehnică IV – nesatisfăcător, s-a decis restricționarea circulației rutiere a vehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone în Piața Unirii. Această măsură a primit aviz din partea Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București și a Brigăzii Rutiere la începutul acestui an. 

Potrivit Primăriei Sectorului 4, zona a fost semnalizată cu indicatoare de interzicere. Se fac excepții pentru mijloacele de transport public ale STB și autospecialele de intervenție în situații de urgență. 

Conducătorii autovehiculelor sunt rugați să respecte întocmai semnificația indicatoarelor rutiere instalate pe arterele care delimitează perimetrul de restricție.