Fanii vor putea vedea monopostul RB7, pe data de 10 septembrie, în toată splendoarea sa, în București!

Vești grozave pentru toți fanii de Formula 1 din România! Red Bull Racing Run va veni, pentru prima oară la București, pe data de 10 septembrie. Fanii vor avea ocazia să vadă, pe viu, monopostul RB7. Acesta este monopostul cu care Sebastian Vettel a câștigat titlul mondial în anul 2011. De asemenea, campionul sezonului trecut din Formula 1, Max Verstappen, a transmis un mesaj pentru fanii din România. 

Pentru prima oară, Oracle Red Bull Racing vine în România. Red Bull Raching Show Run va avea loc pe data de 10 septembrie, la bucurești. Mai mult, fanii sporturilor cu motor vor avea ocazia să vadă de aproape, în toată splendoarea sa, monopostul RB7, cel cu care Sebastian Vettel a câștigat titlul mondial în anul 2011.

Evenimentul se va ține în fața Palatului Parlamentului.

social media

Max Verstappen, mesaj pentru toți fanii din România

Evenimentul organizat de cei de la Red Bull va avea loc pe data de 10 septembrie la București, chiar cu o zi înainte de cursa pentru Marele Premiu al Italiei. Deocamdată, nu se știe cine va conduce monopostul RB7 pe străzile din fața Palatului Parlamentului. Majoritatea fanilor ar fi vrut ca Max Verstappen sau Sergio Perez să facă show cu monopostul respectiv, însă cei doi piloți se vor afla la Monza și vor pilota pentru Marele Premiu al Italiei.

De asemenea, campionul mondial din 2021, Max Verstappen a transmis un mesaj pentru toți iubitorii de Formula 1, din România.

„Salut, România! Max aici. Veți avea parte de un răsfăț. Pe 10 septembrie, în timp ce eu și Checo vom concura la Monza, coechipierii noștri de la Red Bull Racing Show Run vor face primul pitstop în București. Nu ratați ocazia de a fi martorii puterii mașinii noastre de aproape”, a fost mesajul lui Max Verstappen pentru fanii din România.

De asemenea, pe lângă splendidul monopost de Formula 1, Red Bull Raching Show îi va aduce la București și pe Red Bull Driftbrothers. Aceștia vor încinge pneurile la maximum cu două mașini de drift, mai exact BMW G82 M4, care s-ar preconiza că ar avea peste 1.000 de cai putere.

Totodată, mai multe orașe precum Dallas, Tokyo, Mexico City, Belfast, Copenhaga și Jedah, au găzduit acest eveniment nemaipomenit. Acum, a venit și rândul românilor să se bucure de acest eveniment grandios!

@redbullro

AMC Max Verstappen, în persoană, te învită la #RedBullRacingShowRun la 📍 București, pe 📆 10 septembrie. 🔥🔥🔥 #NuDoarPeEcrane #RedBull #Îțidăaaaripi

♬ original sound – Red Bull România

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.