„Am primit și inelul, dar încă nu pot spune dacă m-aș mai vedea mireasă.”

Una dintre vedetele din showbizz-ul românesc nu a stat degeaba în ultimul timp. Este vorba despre Laurette care a anunțat, de curând, că s-a logodit cu iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye. Totul s-a întâmplat într-o vacanță în Paris, însă deși a acceptat inelul, mulatra nu se mai vede mireasă pentru a doua oară.

De ceva timp, Laurette și Magaye Gueye formează un cuplu. Chiar dacă au fost pentru o perioadă despărțiți, cei doi și-au găsit drumul înapoi unul spre celălalt. Acum, relația, chiar dacă este una la distanță, pare să meargă foarte bine. Atât de bine încât fotbalistul i-a dat mulatrei inelul. Marele moment a avut loc în Paris.

De curând, Laurette și-a vizitat iubitul, în Paris, unde a stat pentru două săptămâni. Cei doi au petrecu clipe frumoase împreună, iar mulatra a cunoscut familia partenerului său. Mai mult, atunci când se aștepta mai puțin, aceasta a primit inelul de logodnă.

„Am stat în casa lui. Nu am făcut ceva deosebit. Ne înțelegem foarte bine. Suntem împreună de mai bine de doi ani. I-am cunoscut familia. Am primit și inelul, dar încă nu pot spune dacă m-aș mai vedea mireasă. Mai important e că iubesc și mă simt iubită.”, a declarat Laurette, potrivit playtech.ro.

Vești mari din showbiz-ul românesc! O vedetă s-a logodit în secret, însă nu se vede mireasă pentru a doua oară
Social media

Laurette și Magaye Gueye vor să devină părinți

Deși Laurette nu își mai dorește să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară, își dorește să fie din nou mămică. Se pare că mulatra și Magaye Gueye au planuri mari de viitori și își doresc ca încurând să devină părinții unui băiețel.

„Îmi doresc un băiețel, acum să vedem dacă reușim! Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine. Ne-am cunoscut într-un mod ciudat și au fost multe întâmplări în acest an de când suntem împreună. Dar a fost o conexiune și ne iubim așa de mult, încât chiar dacă am trecut prin anumite lucruri mai puțin plăcute,  noi nu ne-am despărțit.

Nu rezistăm unul fără celălalt, chiar dacă eu sunt aici și el acolo. Iubirea e mai intensă atunci când te vezi mai rar. Am vorbit despre căsătorie, dar nu va fi acum.”, declara Laurette, în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.