Viorel Lis nu este într-o stare tocmai bună.

În urmă cu o săptămână, Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a ajuns iar la spital. Din păcate, starea lui de sănătate nu este una tocmai bună. Soția lui, Oana Lis, a oferit detalii despre felul în care decurg lucrurile acum.

În ultimele luni, Viorel Lis a ajuns de mai multe ori pe mâna mediclor. Fostul edil a suferit un infarct în luna martie, iar doctorii i-au implantat un stent.

Viorel Lis se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile

De atunci, starea lui de sănătate nu s-a îmbunătățit deloc. În prezent, el se află internat la un centru de recuperare, însă nu este deloc bine. Partenera lui de viață, Oana Lis, este alături de el în aceste momente dificile și a oferit noi informații despre starea de sănătate a soțului ei. Viorel Lis nu se mai poate deplasa singur și este țintuit într-un scaun cu rotile.

„Este într-un centru de recuperare. E în scaun cu rotile. Vă dați seama, situația nu e tocmai agreabilă, dar e pe recuperare. Nici eu nu mă simt prea ok și nu pot să mai dau detalii. Va mai fi o perioadă în acest centru de recuperare”, a declarat Oana Lis, pentru Fanatik.

Ce pensie încasează lunar Viorel Lis!

Viorel Lis se numără printre pensionarii care nu stau prea bine la capitolul financiar, potrivit spuselor partenerei sale de viață. Se pare că după anii de muncă, fostul edil al Capitalei are o pensie modestă, care cu greu îi ajunge de la o lună la alta. Astfel, cei doi au fost nevoiți să își suplimenteze veniturile din alte părți. Cât încasează Viorel Lis de la stat?

Potrivit spuselor acesteia, fostul edil al Capitalei ar încasa lunar de la stat suma de 2.000 de lei de, la care se adaugă alți 1.000 de lei de la Asociația Revoluționarilor.

„Nu e un secret. Viorel, după o viață de muncă, are pensie de 3.000 de lei, în total. La un calcul la rece, cam 800 de lei sunt pastilele, extra pe lângă cele subvenționate de stat. Dacă are nevoie de o terapie, de un RMN, alți 700 de lei.  Întreținerea, partea lui, 300 de lei, mâncarea pentru un om cu diabet… nu-i ajung 3.000 de lei.”, declara Oana Lis, în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.