Competiții, turnee, meciuri de fotbal, au fost anulate sau reprogramate, așa că fanii așteaptă cu mare nerăbdare reînceperea competițiilor sportive.

Reclamă

În România primul sport care se va relua, este handbalul, iar anunțul a fost făcut chiar de Federația Romană de Handbal.

Competițiile reîncep în iunie

În urma unei ședințe care a avut loc ieri, Consiliul de Administrație a FRH s-a decis că, atât campionatul feminin cât și cel masculin să reînceapă pe 14 iunie, respectiv 15 iunie.

Reclamă

De asemenea, oficialii au mai hotărât să renunțe la varianta play-off și play-out pentru Liga Zimbrilor, iar pentru încheierea sezonului feminin de handbal se va mai juca doar restanța din etapa a 17-a, dintre AHCM Slobozia și CSM București. În rest, FRH a anunțat că ultimele 7 etape rămase nu se vor mai avea loc.

„Nu vor exista turnee, la masculin se desfășoară cele trei etape pe sistem normal tur-retur. Plus restanțele care au mai rămas,” a declarat Cristina Vărzaru, vicepreședinte FRH

Vicepreședinta FRH a adăugat: La feminin se va desfășura doar restanța dintre CSM și Slobozia. Meciurile din Cupa României se vor disputa normal”.

După aflarea veștilor, președintele AHCM Slobozia, Nicolae Goidea a reacționat.

,,Trebuie să așteptăm deciziile autorităților, să vedem ce se va întâmpla după ieșirea din starea de urgență. S-ar putea să nu ne putem antrena deloc. Vă spun însă din start că Slobozia nu va face jocurile nimănui. Nu mi se pare normală această decizie, să venim noi și să jucăm un joc pe 24 iunie. Ori jucăm toate etapele, dacă se poate, ori niciuna”, a declarat Goidea, potrivit GSP.ro