După mai bine de doi ani de așteptare, fanii show-ului „Insula Iubirii” se pot bucura. Emisiunea de la Antena 1 va apărea în curând pe micile ecrane. Anunțul a fost făcut chiar de către Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului.

De ceva timp, Radu Vâlcan se află în Thailanda, acolo unde au început deja filmările pentru sezonul cu numărul șase. Alte noi cupluri au plecat departe de casă pentru a își testa relația. De asemenea, ispitele au venit și ele, iar tentația este una mare.

Pentru cei care se întrebau când va începe difuzarea emisiunii, Radu Vâlcan a oferit răspunsul. Într-o postarea pe pagina de Instagram a emisiunii, Radu Vâlcan le-a spus tuturor că show-ul va începe „în curând”. Deși răspunsul acestuia este vag, mult timp nu mai este până când emisiunea va apăre pe micile ecrane, mai ales că filmările s-au încheiat.

„Testul suprem al iubirii se difuzează la Antena 1! Insula Iubirii, în curând.”, este mesajul de pe pagina oficială de Instagram a emisiunii

Vești bune pentru fanii „Insula Iubirii”. Când începe sezonul 6 al emisiunii-fenomen
Instagram

„Insula Iubirii”, sezonul 6

În acest an filmările „Insula Iubirii”, sezonul 6, au loc în două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island. Radu Vâlcan a declarat că fanii emisiunii vor avea parte de multe surprize și se anunță un sezon intens.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că am început deja filmările pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii, într-o locaţie de vis, în Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că fanii acestei emisiuni vor avea parte de foarte multe surprize, avem o mulţime de noutăţi, mult mai multe ispite şi, totodată, mult mai multe provocări. 

Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepţii. Insula Iubirii e pregătită să îi pună din nou pe concurenţi faţă în faţă cu alegerile care le vor schimba vieţile. Tentaţie sau relaţie sunt cuvintele care îi vor defini de-acum înainte pe cei care au decis să îşi testeze relaţiile la Insula Iubirii!”, a declarat Radu Vâlcan.