Toți cei care folosesc aplicația WhatsApp trebuie să știe aceste lucruri! Se face o modificare foarte așteptată de toți utilizatorii.

De câte ori ți s-a întâmplat să scrii un mesaj important pentru cineva anume, iar când îl recitești să vezi că ai făcut o grămadă de greșeli de scriere, din grabă? Ei bine, WhatsApp va face o modificare care te va ajuta să scapi de penibilul situației.

Mesajele trimise cu greșeli pe WhatsApp vor putea fi corectate după ce apucăm să le trimitem deja.  În prezent, aplicația WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de chat din lume, nu are o funcție de editare care să le permită celor care o folosesc să modifice un mesaj trimis. Această funcție va fi utilă pentru editarea unui mesaj trimis cu greșeli, lucru care se întâmplă des din cauză că ne grăbim să trimitem un mesaj.

Schimbări importante la WhatsApp

Din fericire, acest lucru se va schimba în curând. WhatsApp lucrează la o opțiune prin care vom putea edita mesajele deja trimise. Momentan, există o mică problemă, si anume că WhatsApp nu ține o evidență a editărilor, așa cum fac alte aplicații.

Vești bune de la WhatsApp! Se pregătește cea mai așteptată funcție a aplicației

O evidenţă a modificărilor poate ajuta destinatarul să vadă ce modificări au fost făcute, pentru a şti dacă o modificare reprezintă doar o corectare sau schimbă complet sensul unei idei.

Totuși, este posibil ca până în momentul în care funcția respectivă va fi lansată, WhatsApp să adauge și un istoric al modificărilor. Facebook, rețeaua de socializare deținută tot de Meta, are istoruc de modificări. Așadar, inginerii WhatsApp au și ei acces la respectiva funcție și ar putea să o folosească, având în vedere că ambele aplicații fac parte din aceeași companie mamă.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.