Astrele aduc în perioada următoare veşti bune pentru anumite zodii, Cele mai multe veşti vin din casa dragostei, a banilor şi a înţelegerii.

De la jumătatea lunii aprilie şi până la jumătatea lunii mai, astrele pregătesc întâmplări neaşteptate pentru câteva zodii. Deşi toţi nativii zodiacului au parte de schimbări, acum romantismul şi bunăstarea bate la uşa la trei zodii.

Nativul Gemeni

Pentru nativul din zodia Gemeni, viaţa începe să prindă contur, mai ales în sfera sentimentală. Anul acesta, norocul este de partea ta, deoarece Venus se află în semnul tău zodiacal. Pentru nativii care sunt într-o relaţie, aceştia îşi vor da seama că mai întâi trebuie să ajungi fericit cu tine însuţi şi apoi cu ceilalţi.

Acesta este momentul în care îţi poţi da seama ce ai de făcut pe mai departe, iar dacă relaţia ta nu este una sănătoasă, e timpul să ieşi din ea.

Dacă eşti mulţumit de relaţia în care eşti, este timpul să faci un pas înainte.

Nativul Balanţă

Balanţa se îndrăgoseşte. Acest nativ al zodiacului va face tot posibilul să trăiască în armonie şi pace alături de persoana iubită. Următoarele zile sunt destinate planurilor de familie. Eşti creativ în această lună şi Zeiţa Venus îţi va activa romantismul, pasiunea şi dorinţa de statornicie.

Nativii singuri pot întâlni o fostă iubire care să le dea totul peste cap.

Nativul Săgetător

Până la sfârşitul acestei luni, nativul săgetător trebuie să lase dragostea să intre în viaţa lui. Intrarea lui Venus în zodia Gemenilor te va face să îţi dai seama cine minte în viaţa ta şi cine nu, lucru care te va împinge să faci anumite alegeri. În viaţa ta va apărea o persoană care îţi va da lumea peste cap şi te va ajuta să conştientizezi cât de importantă este familia.

 

Distribuie