Anunțul a suprins pe toată lumea, mai ales că vedeta mai are doi copii

Andreea Oana Popescu, fosta dansatoare a Deliei va deveni mamă pentru a treia oară. Vedeta a dat marea veste în cadrul unui interviu la tv.  Marele anunț a suprins pe toată lumea mai ales datorită faptului că fiica cea mică a Andreei nu a împlinit încă un an.

Și-a schimbat viața de când a devenit mamă

În urmă cu câțiva ani, Andreea Popescu făcea furori în showbiz. Vedeta avea un trup de invidiat pe care îl etala pe scenă, fiind dansatoarea Deliei. Andreea a avut o relație cu Mihai Bendeac, însă cei doi au luat-o pe drumuri separate după puțin timp împreună.

Viața vedetei s-a schimbat complet atunci când și-a întâlnit soțul. Fosta dansatoare a devenit partenera de viață a campionului internațional la dans sportiv. Cei doi au împreună o familie frumoasă, iar de curând s-au mutat în casă nouă.

Andreea și Rareș Cojoc au împreună doi copii: Ioachim în vârstă de 4 ani și Anastasia de 11 luni. Prietena Deliei se descurcă de minune în rolul de mămică. De altfel, Andreea a dezvăluit în mediul online că primește cu bucurie binecuvântarea lui Dumnezeu de a aduce pe lume copii. Vedeta a mărturisit în urmă cu puțin timp că urmează să aducă pe lume al 3 lea copil.

„Îmi doresc mulți copii.”, a explicat vedeta în cadrul interviului.

A devenit extrem de credincioasă

Andreea Popescu duce o viață pe care multe dintre femei si-ar dori-o. Vedeta are o familie reușită și o afacere de succes pe care o conduce alături de alți doi parteneri ai companiei. Viața acesteia nu a fost însă întotdeauna la fel de sclipitoare.

Andreea și-a pierdut tatăl în urmă cu câțiva ani, iar acest lucru a lăsat multă durere în sufletul ei. În momentul respectiv, fosta dansatoare s-a întors la credința ortodoxă. De atunci, Andreea trăiește după conduita creștinească.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.