Andreea Oana Popescu, fosta dansatoare a Deliei va deveni mamă pentru a treia oară. Vedeta a dat marea veste în cadrul unui interviu la tv.  Marele anunț a suprins pe toată lumea mai ales datorită faptului că fiica cea mică a Andreei nu a împlinit încă un an.

Și-a schimbat viața de când a devenit mamă

În urmă cu câțiva ani, Andreea Popescu făcea furori în showbiz. Vedeta avea un trup de invidiat pe care îl etala pe scenă, fiind dansatoarea Deliei. Andreea a avut o relație cu Mihai Bendeac, însă cei doi au luat-o pe drumuri separate după puțin timp împreună.

Viața vedetei s-a schimbat complet atunci când și-a întâlnit soțul. Fosta dansatoare a devenit partenera de viață a campionului internațional la dans sportiv. Cei doi au împreună o familie frumoasă, iar de curând s-au mutat în casă nouă.

Andreea și Rareș Cojoc au împreună doi copii: Ioachim în vârstă de 4 ani și Anastasia de 11 luni. Prietena Deliei se descurcă de minune în rolul de mămică. De altfel, Andreea a dezvăluit în mediul online că primește cu bucurie binecuvântarea lui Dumnezeu de a aduce pe lume copii. Vedeta a mărturisit în urmă cu puțin timp că urmează să aducă pe lume al 3 lea copil.

„Îmi doresc mulți copii.”, a explicat vedeta în cadrul interviului.

A devenit extrem de credincioasă

Andreea Popescu duce o viață pe care multe dintre femei si-ar dori-o. Vedeta are o familie reușită și o afacere de succes pe care o conduce alături de alți doi parteneri ai companiei. Viața acesteia nu a fost însă întotdeauna la fel de sclipitoare.

Andreea și-a pierdut tatăl în urmă cu câțiva ani, iar acest lucru a lăsat multă durere în sufletul ei. În momentul respectiv, fosta dansatoare s-a întors la credința ortodoxă. De atunci, Andreea trăiește după conduita creștinească.