Cum a reacționat Dani Oțil după ce a aflat că Rihanna o să fie mamă

La vârsta de 33 de ani, Rihanna o să devină pentru prima oară mămică. Marea veste a fost aflată după ce vedeta a făcut publice fotografiile cu burtica de gravidă. Reacția oamenilor a fost fabuloasă, iar noutățile au făcut înconjurul lumii. Dani Oțil a auzit și el despre mare veste și a profitat de ocazie pentru a transmite un mesaj serios. Cum a reacționat matinalul de la Antena 1.

Fotografiile cu burtica de gravidă a Rihannei au avut un succes fulminat, fiind redistribuite și postate de numeroase ori. Toată lume a primit cu entuziasm vestea cea mare și s-au bucurat pentru artistă. Aceasta exuberanță a internauților l-a călcat pe nervi pe Dani Oțil, care a ținut și el să reacționeze.

Matinalul de la Antena 1 s-a arătat deranjat de faptul că toată lumea a fost atât de interesată de subiect, unii dintre ei destul de indiscreți. Dani Oțil a profitat de ocazie și prin câteva ironii a subliniat faptul că oamenii nu ar mai trebui să se amestece în viețile altor și fiecare să își vadă de treabă lui. Acesta a trecut recent printr-o situație similară atunci când soția lui a fost însărcinată, iar acum și-a spus of-ul.

„Rihanna e gravidă. Îi rog pe cei care mi-au scris în public sau în privat «lasă că o să vezi tu» să îi scrie și ei. Eu i-am scris, că așa e tradiția, văd. Bănuiesc că i-ați scris și «tu când faci copil?!» în ultimii 5 ani fără să știți dacă poate … sau vrea. (eu deja am întrebat-o «uen iu du dă secon?») #veziȚdeOvuleleTaleFiecare”, a fost mesajul publicat de Dani Oțil, pe contul său de Instagram.

Rihanna, mama pentru prima oară

Rihanna a dat tuturor vestea cea mare. Artista și rapperul A$AP Rocky formează de ceva timp un cuplu, iar în curând vor deveni părinți. Cântăreața a publicat primele fotografii cu burtica de gravidă și așteaptă cu nerăbdare momentul cel mare. De asemenea și A$AP Rocky este cât se poate de fericit, acesta dorindu-și de mult să devină tată.

„Să fii într-o relație cu Rihanna este perfect. Nici nu ar avea cum să fie altcumva, atât timp cât o am lângă mine pe ”the one”. Să fiu tată este în ADN-ul meu. Cred că aș fi un tată incredibil.”, declara rapperul anul trecut.

Vestea că Rihanna va deveni mamă a făcut înconjurul lumii! Cum a reacționat Dani Oțil după ce a aflat noutățile. „Eu i-am scris…”
Social media
Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.