Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de câteva luni de zile. Cu toate că sunt încă la început, povestea lor nu a fost mereu una roz. Între cei doi au existat numeroase certuri și chiar despărțiri, însă se pare că sentimentele lor au fost mai puternice decât acestea. Astfel, Bianca și Gabi Bădălău s-ar fi văzut pregătiți să își ducă relația la alt nivel.

S-au căsătorit în secret?

Cei doi au devenit un cuplu de la începutul acestui an când au fost surprinși împreună în Dubai. De atunci, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au rămas împreună până în prezent. De-a lungul timpului cei doi s-au certat și despărțit însă de fiecare dată au convenit spre a-și mai da o șansă. Chiar dacă povestea infiripată între ei nu i- a găsit într-un moment neapărat confortabil pentru amândoi, Gabi fiind în plin proces de divorț de fosta soție și Bianca proaspăt ieșită dintr-o relație eșuată, ambii și-au dorit această relație și au contribuit ca lucrurile să meargă. Cei doi locuiesc împreună și își petrec majoritatea timpului alături, însă nimeni nu se aștepta ca Bianca să fi devenit deja partenera de viață „cu acte în regulă” a afaceristului.

Un detaliu neașteptat a dat-o însă de gol pe celebra creatoare de modă. Mai exact, în vacanța în care a plecat alături de fiica ei în străinătate, blondina a fost așteptată la aeroport conform pachetului turistic achiziționat de un reprezentant al hotelului în care urma să își petreacă vacanța. Pe afișul necesar pentru a o repera pe divă, ghidul ei turistic avea numele acesteia trecut drept „Anca Bianca Bădălău”, semn că aceasta și milionarul sunt mai mult decât oficial un cuplu.

Gabi Bădălău și Claudia nu și-au încheiat divorțul

Cei doi foști parteneri fac naveta la tribunal de aproape doi ani. Artista și tatăl copiilor ei nu au divorțat nici până în prezent din cauza numeroaselor termene de judecată amânate. Mai mult, cei doi nu au reușit încă să găsească o cale comună pentru a-și crește copiii. Astfel, dacă milionarul nu a divorțat încă de Claudia Pătrășcanu conform legii este imposibil ca acesta să se fi căsătorit deja cu Bianca.