Miruna și Cosmin, foști concurenți ai sezonului cu numărul șase al emisiunii „Mireasa” și-au spus adio. Teribila veste pentru fanii acestora vina la o lună distanță după ce aceștia au făcut marele pas în Marea Finală a reality show-ului matrimonial.

Cea care a împărtășit vestea în mediul online cu privire la separarea lor a fost chiar Miruna. Soția lui Cosmin spune că unul dintre motivele pentru care n-au mai fost atât de activi în mediul online a fost pentru că s-au separat.

Câștigătorii sezonului 6 „Mireasa” s-au despărțit

Sursa: Social media

„Bună tuturor! Știu ca am fost cam absenți din online eu și Cosmin. Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că, din păcate, am ales să mergem pe drumuri separate. Este extrem de greu să îmi găsesc cuvintele pentru acest anunț. Știu că există foarte mulți oameni care ne iubesc și au crezut în relația noastră.

Îmi pare nespus de rău să vă anunț tristul adevăr! nu mă interesează de restul care se vor bucura sau cât de mult și rău se va discuta pe acest subiect. Vreau doar să înțelegeți că nu doresc să dezbat subiectul. Nu voi răspunde la mesaje sau comentarii, va urma o perioadă dificilă pentru amândoi.” a scris Miruna pe contul său de Instagram

În ciuda faptului că nu mai este împreună cu Cosmin, aceasta are doar cuvinte de laudă la adresa soțului său. Printre altele, aceasta spune că nu se simte capabilă să continue această căsnicie, având în vedere că nu este capabilă să ofere iubirea pe care o primește.

La rândul său, Cosmin, a revenit cu o postare lămuritoare în care mărturisește că motivul despărțirii este unul cât se poate de serios. Mai mult decât atât, se pare că Miruna este cea vinovată.

Vă reamintim faptul că, Miruna și Cosmin s-au căsătorit în Marea Finală a emisiunii „Mireasa”. Acest lucru s-a întâmplat, vineri, 23 decembrie.