George Simion și Ilinca sunt în culmea fericirii.

La un an de când au spus „da” în fața lui Dumnezeu, cei doi au aflat că vor deveni părinți, iar emoțiile sunt la cote maxime, mai ales că este pentru prima dată când trec printr-o astfel de experiență. În timp ce ei au ales să se bucure în liniște de acest moment unic, cel care i-a dat de gol a fost chiar Victor Ciutacu. 

George Simion este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din peisajul politic de la noi, ba chiar am putea spune că este un personaj controversat. Dincolo de activitatea lui profesională, George Simion este extrem de implicat și pe plan personal, așa că a venit cu o veste foarte importantă pentru toți admiratorii lui.

La un an de când s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Ilinca, politicianul demonstrează că relația lui este din ce în ce mai puternică și că nu a plecat ureche la răutăților din jur. Drept dovadă, Ilinca este însărcinată pentru prima dată, ceea ce înseamnă că George Simion urmează să devină tătic.

Veste mare în sânul partidului AUR. George Simion și soția lui, Ilinca, vor deveni părinți pentru prima dată

George Simion și-a îndeplinit cea mai mare dorință

Primul copil al cuplului Simion urmează să vină pe lume în primăvara anului viitor, iar părinții îl așteaptă sau o așteaptă cu brațele deschise. Momentan, cei doi nu au dezvăluit sexul bebelușului, dar sunt fericiți și se vor bucura indiferent dacă vor avea băiat sau fată.

Încă de când s-au căsătorit, George Simion a spus că își dorește să devină tătic cât mai repede, cu cât mai mulți copii, cu atât mai bine.

„Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și ne dorim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice.”, spunea George Simion, potrivit wowbiz.ro.