După ce Vulpița a declarat că are o slăbiciune pentru fostul concurent de la Puterea Dragostei, Rafaelo, acum și el își recunoaște sentimentele față de ea.

La asta sigur nu vă așteptați! După ce au lansat o piesă împreună, care este locul 1 în trending de 5 zile, Rafaelo și Vulpița șochează din nou. Se pare că au sentimente unul pentru celălalt.

Sunt sau nu împreună Rafaelo și Vulpița?

Vulpița, cu ochi în lacrimi, și-a făcut bagajele și i-a spus lui Viorel că merge înapoi la părinții ei. Bineînțeles că nu a ajuns până acolo. Se pare că ar fi dormit la o prietenă. Viorel a încercat că facă tor posibilul să o oprească pe Veronica, dar în zadar. Ea a fost mai decisă ca niciodată și nici măcar soțul ei nu a putut să o oprească.

E clar! Veronicăi i s-au aprins călcâiele după Rafaelo, dar nici el nu este prea drepate. Artistul a recunoscut într-un interviu, mai în glumă,mai în serios că o simpatizează. Plus că a vorbit mereu foarte frumos despre ea și o laudă la fiecare apariție.

„La filmările clipului, Vulpița a transmis tuturor un vibe pozitiv, a dansat pe toată perioada filmărilor, chiar și atunci când nu se filma. Este un om cu o energie pozitivă, foarte plăcută, modestă și simplă. Se bucură din nimicuri și e tot timpul cu zâmbetul pe buze”, a declarat el.

Unde s-au întâlnit cei doi pentru prima dată? Rafaelo a vorbit cu zâmbetul pe buze despre acel moment frumos din viața lui, dar nu foarte plăcut pentru ea. Se pare că prima dată au dat ochi în ochi în culisele unei emisiuni de televiziune.

 „După ce am ieșit din platou, am văzut-o pe Vulpița că stătea într-un colț și plângea. Am întrebat-o de ce plânge și mi-a zis că este în starea aceea din cauza lui Viorel Vulpoiul, se certaseră. I-am zis că nu trebuie să plângă și am sfătuit-o să se calmeze”, a povestit Rafaelo.

Veronica este convinsă să îl părăsească de tot pe Viorel, iar faptul că și-a făcut bagajele și a plecat în plină noapte i-a convins pe toți de asta.

”Nu mai vreau să rămân lângă tine. Imi pare rău. Eu vreau să nu mai rămân lângă Viorel”, spunea ea.

 

 

Distribuie