Căsnicia Prințului Harry cu Meghan Markle nu este deloc văzută cu ochi buni. Cei doi ar putea să divorțeze

Veștile șoc despre Prințul Harry și Meghan Markle continuă să apară. Cei doi s-ar putea afla într-o cumpănă în căsnicia lor. Iar cel care a prevăzut moartea Reginei Elisabeta a II-a anunță chiar că vor divorța.

Prințul Harry și Meghan Markle au reușit în ultimii 3 ani să distrugă imaginea Casei Regale din Marea Britanie. Cei doi soți au renunțat la titlurile lor și s-au mutat în SUA. Între timp însă, au dat naștere și unui scandal de proporții cu ceilalți membri ai familiei.

Foștii Duci de Sussex au adus acuzații deosebit de grave familiei regale în cadrul documentarului lor de pe Netflix. Iar ulterior, totul a culminat cu cartea autobiografică a lui Harry, numită „Rezerva”.

Publicul din întreaga lume are însă păreri împărțite legate de cei doi soți. Mulți spun că de vină pentru tot ar fi Meghan Markle, care l-ar controla pe Harry și ar avea o influență negativă asupra lui. Actrița americană a avut numeroase conflicte cu ceilalți membri ai familiei în timpul șederii lor în Marea Britanie.

În plus, există voci care afirmă că situația dintre Meghan și Harry nu este deloc una bună. Mai mult decât atât, cei doi s-ar putea chiar să divorțeze curând.

„Meghan Markle și Prințul Harry vor divorța”

O spune chiar un celebru clarvăzător, supranumit și „noul Nostradamus” al generației noastre. Craig Hamilton-Parker, un mediu din Marea Britanie, a făcut în repetate rânduri previziuni despre familia regală. El a anunțat chiar și moartea Reginei Elisabeta a II-a, înainte să se întâmple.

De asemenea, clarvăzătorul nu vede cu ochi buni nici viitorul lui Harry. După ce s-a rupt de familie, riscă să rămână într-o situație foarte dificilă.

Meghan Markle și Prințul Harry vor divorța, în cele din urmă. (Fiul cel mai mic al Regelui Charles – n.r.) va deveni un om profund tulburat., a prezis Craig Hamilton-Parker, potrivit surselor externe.

Share.