Jador este unul dintre cei mai curtați maneliști de la noi. Nu mai e un secret faptul că artistul face furori printre domnișoare, iar de-a lungul timpului a cucerit o mulțime de femei. Cu toate acestea, până în prezent, cântărețul nu s-a afișat în spațiul public cu niciuna. Însă, multe detalii îl dau de gol în privința iubitelor secrete! 

Jador și-a ținut tot timpul secrete partenerele. Fie că au fost de-o noapte sau nu, acesta nu a apărut de prea multe ori la brațul domnișoarelor. Însă, de câteva ori, paparazzi sau internauții l-au prins pe artist cu câteva tinere misterioase.

Cine este domnișoara secretă cu care se iubește Jador

Deși de-a lungul timpului i-a declarat dragoste eternă Georgianei Elisei, Jador nu s-a dat în lături să își petreacă timpul și cu alte femei. S-a speculat că a trăit cu o femeie măritată, apoi că are mai multe aventuri deodată. Însă, de această dată, artistul se pare că are într-adevăr o iubită secretă. Nu este atât de celebră, însă cu siguranță mulți o cunosc.

Este vorba despre nepoata bunicii Gherghina, bătrânica ce a devenit virală pe tiktok după ce nepoata sa a filmat-o de mai multe ori în ipostaze amuzante. Jador s-a întâlnit cu aceasta chiar și în platoul emisiunii lui Măruță, dar nimeni nu a bănuit că ar putea avea o relație cu nepoata acesteia.

@exclusivitate.ro #antonia #ceamaifrumoasa #felina #alexvelea #antoniaceamaifrumoasa #fy #viral ♬ Doi Intr-un Singur Destin – Jador

Fanii lui Jador au strâns dovezi cu presupusa iubită a lui Jador

Fanii l-au prins pe Jador cu mâța-n sac! Pe tiktok, internauții au strâns mai multe dovezi din care reiese faptul că artistul ar ține-o secretă pe nepoata bunicii Gherghina. Se pare că acesta ar fi fost chiar și la Madrid, acolo unde locuiește fata. De asemenea, tânăra s-a pozat în locuința artistului, lângă niște accesorii de perete, unde și manelistul s-a pozat la un moment dat. Videoclipul cu dovezile s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare, iar fanii au rămas șocați de o asemenea veste. Nimănui nu i-a venit să creadă că iubita pe care o ține secretă ar putea fi chiar nepoata bunicii Gherghina.

NOTĂ: TEXTUL DE PE VIDEO NU NE APARȚINE!