Veronica Vulpița a ales: Viorel sau Marian?

Veronica Stegaru a devenit o adevărată „vedetă” în ultimele săptămâni, de când este prezentă în emisiunea Acces Direct. Evenimentele din viața tinerei au fost urmărite zilnic de o lume întreagă care a judecat-o sau a sfătuit-o în anumite privințe și decizii.

Astăzi, soția Vulpița a avut de făcut o alegere importantă: soțul sau amantul? Alegerea făcută de Veronica a uimit pe foarte mulți telespectatori.

În platoul emisiunii Acces Direct s-au prezentat cu flori în fața Vulpiței atât soțul său Viorel, cât și amantul Marian. Deși Viorel nu se aștepta, Vulpița a acceptat cu drag florile din partea soțului, iar când privirile lor s-au întâlnit au demonstrat că există iubire între ei.

La finalul emisiunii, tatăl Veronicăi a intervenit și a avut o discuție dură cu ginerele său sfătuind-o pe fica sa să renunțe la căsnicia cu Viorel. Tatăl Vulpiței consideră că Viorel nu se comportă așa cum trebuie cu soția sa, acesta fiind motivul pentru care o sfătuiește să dea divorț de tatăl fetiței sale și să rămână cu amantul Marian.

Ignorând sfaturile părintelui, Veronica a decis să rămână alături de soțul său.

„În niciun caz nu merg cu Marian. Eu nu-l ascult pe tata. Eu nu vreau cu Marian”, a declarat Vulpița.

Marian a fost foarte dezamăgit de alegerea Vulpiței și a rămas cu buza umflată.

Veronica a demonstrați că este o familistă convinsă și că își iubește soțul cu adevărat.

Lasă un răspuns

Tatăl Andreei Bălan reacționează după confirmarea divortului fiicei sale

Cristina Pucean criticată dur după apariția la „Romanii au talent”