Veronica Stegaru și Viorel sunt deja două personalități iconice pentru cei de la Antena 1. Cei doi apar pe micile ecrane de mai bine de 8 luni și nu pare că vor să mai plece din televiziune.

Veniți inițial pe platourile de la „Acces Direct” pentru a raporta un abuz, cei doi au trecut printr-o serie continuă de dezvăluiri. Veronica Stegaru și-a mințit soțul în legătură cu violul la care se presupune că a fost supusă. Se pare că femeia de fapt avea o aventură și nu a vrut ca Viorel să afle. Au urmat o serie de dezvăluiri care ar fi șocat pe oricine. Bărbatul, însă, a iertat-o de fiecare dată și și-a dorit să construiască împreună ceva frumos la București.

Între cei doi lucrurile nu au mers deloc bine în ultimele 8 luni. Viorel a început să o facă pe Veronica geloasă cu fiecare ocazie. Pe de altă parte, și femei a încercat să se răzbune și știm cu toții scandalul dintre Viorel și Rafaelo.

Veronica Stegaru și soțul ei i-au uimit pe toți cu un sărut intens!

Totuși, după atâtea certuri și scandaluri în direct, cei doi pare că s-au liniștit. În emisiunea de ieri au marcat pacea dintre ei cu un sărut pasional. Oamenii nu au rămas pasivi la cele întâmplate și au răspuns pe măsură. Mulți au spus că ceea ce se întâmplă acolo este regizat de producătorii emisiunii pentru a ține publicul atent. Alții i-au condamnat pe cei doi soți și i-au trimis la muncă.

Totul e frumos, dar ar fi timpul să plece din emisiune ori la muncă, ori acasă lângă fetiță. Sunt foarte norocoşi, au fost plimbați prin ţară etc, dar din păcate nici după 8 luni de zile nu au învăţat nimic. Echipa Acces Direct a încercat multe”, a fost unul dintre sutele de comentarii ale oamenilor.