Veronica Stegaru a devenit un adevarat personaj. Invitata in fiecare zi la Acces Direct, Vulpita a ajuns sa fie cunoscuta de o tara intreaga. Telespectatorii s-au impartit in doua tabere si nu exista cale de mijloc. Ori o iubesc, ori o urasc! Din pacate pentru tanara, una dintre postarile recente de pe instagram i-a adus critici si din partea celor care o apreciau.

Reclamă

Vulpita a trecut prin nenumarate transformari de cand a pasit pe platorile tv. Veronica Stegaru a devenit un adevarat fenomen si fanii au putut vedea cum se schimba de la zi la zi. Nu a mai ramas niciun semn din fata simpla, de la tara. Cei care o vad acum pentru prima data nu isi amintesc cum arata nemachiata si cu caciula soacrei pe cap. A fost blonda, a fost acoperita de tatuaje, a purtat rochii scumpe. A invatat sa se ingrijeasca si sa se machieze, si-a pus gene false si unghii cu gel. Veronica le-a facut pe toate.

Reclamă

Val de critici la adresa Vulpitei

Ei, acum e acum! Veronica Stegaru a fost criticata aspru de fani atunci cand au vazut imaginile de mai jos. In pozele respective, tanara are un machiaj strident si poarta o rochie mult prea pompoasa pentru gusturile internautilor. Desi Vulpita s-a simtit foarte bine asa, multi sunt de parere ca acest stil nu i se potriveste. Fanii Veronicai sunt de parere ca fata se lasa batjocorita de echipa Acces Direct! Acestia spun ca echipa de productie o pune in ipostaze jenante si ca tanara nu ar trebui sa le mai accepte.

„Își bat ăștia joc de tine; Veronica, nu te mai lăsa așa transformată, ăștia fac așa pentru audiență; Tu erai fată frumoasă înainte, acum te-ai urâțit de tot“, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postarea Vulpiței. Nu este prima data cand fanii critica o aparitie a Veronicai. Nici hainele pe care le-a purtat in videoclipul melodiei „Om sărac, om bogat” nu a fost pe placul acestora. Internautii au criticat si atunci „machiajul fistichiu” si rochia „urată” pe care Veronica Stegaru a trebuit să le poarte.