Veronica a părăsit Capitala pentru a trai pe plaiurile natale. Femeia a ales sa plece la Blăgesti, insa abia acum s-a aflat adevarul din spatele acestei decizii. Daca in primele zile de la sosirea ei in satul natal, Vulpita a fost insotita peste tot de echipa Acces Direct, acum acestia si-au luat bagajele si au plecat. Femeia a ramas singura in casa parintilor, dar pare sa aiba zilele numarate acolo.

Potrivit playtech.ro, Vulpita ar fi fost, de fapt, concediata. Cea care ar fi cerut acest lucru ar fi fost chiar Mirela Vaida! Prezentatoarea s-ar fi saturat de Veronica si ar fi tras multe sfori ca aceasta sa fie data afara. In timp ce tanara a ramas de una singura la Blagesti, Viorel apare în continuare la Acces Direct. Cu ce a infuriat-o Vulpi atat de tare pe moderatoarea emisiunii?

Ei bine, totul ar fi pornit de la scandalul cu Emily. Cand fosta asistenta si-a dat demisia, Mirela Vaida a facut-o mincinoasa si s-a folosit de Veronica si Viorel pentru a isi sustine afirmatia. Intre timp, Vulpita, considerandu-se deja mare vedeta, nu a mai tinut cont de cererile celor din echipa Acces Direct. Femeia din Blăgești ar  fi păstrat legătura cu Emily, trecand peste cuvantul Mirelei Vaida. Fapt care a infuriat-o pe prezentatoare. Aceasta a mers val-vârtej la sefi si a cerut demiterea Vulpitei.

„Aici faci ce ți se spune!”

“Au luat doi oameni de la țară, care nu au avut niciodată nimic, și le-a pus la picioare o lume opulentă. Apartament de lux, mașină cu șofer. Le-a explicat cât de iubiți sunt de public, ce mari vedete au ajuns ei. Iar din acel moment, nici Vulpița și nici Viorel nu au mai fost la fel. Ea s-a schimbat mult, a început să se simtă ca o vedetă, să aibă pretenții de vedetă. Oamenii aceștia au ajuns să se creadă staruri internaționale. Lucru care a început să îi deranjeze pe producătorii emisiunii, pentru că erau obișnuiți ca cei doi soți să nu iasă din cuvântul lor”, a mărturisit o sursă pentru Playtech, despre concedierea tinerei Veronica.

“Aici ești angajată, nu un simplu invitat. Aici faci ceea ce ți se spune”, i-ar fi spus Mirela Vaida Vulpiței, nervoasă, de mai multe ori, informează Playtech.